خودم معلم زیست دبیرستان ام. اقا بود. دکترای ژنتیک داشت. هم مشاوره ژنتیک میداد هم دبیر کنکور بود. ماشینش سانتافه بود. خیلی وضعش خوب بود. هر روز ماشینش رو میاورد دم مدرسه پارک میکرد ماها میرفتیم با ذوق نگاه میکردیم 😂😍
شما تا حالا معلم پولدار دیدین؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکی از فامیلام هم آقاهه معلم هست خانم کارمند اینا هم وصعشون خوبه ارث اینا هم ندارن دوتایی کار کردن پیشرفت کردن زندگی خوبی دارن .کلا اطرافم هستن این مشاغل همه هم زنذگیشون خوبه
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
یکی از فامیلام هم آقاهه معلم هست خانم کارمند اینا هم وصعشون خوبه ارث اینا هم ندارن دوتایی کار کردن پ ...
کارمند کجاست خانم؟
سال دوم دبیرستان که بودم یه معلم تاریخ داشتیم خیلی خیلی پولدار بود اونموقع ماشینش سوزوکی بود و بااون میومد مدرسه میرفت. واسمون تعریف میکرد شوهرش خارج از کشوره و هرسه ماه یبار همو میدن .انقدر خانم لاکچری و باپرستیژی بود انقدر خوش برخورد و شاد سرحال و خاکی بود چقدرهمه بچه ها دوسش داشتن .وقتی بچه های کلاس خودشو میدید تو مسیر مدرسه پیاده میومدن سوارشون میکرد منم دوبار سوار کرد رسوند مدرسه انقدر باحال بود 🥲🥲 تو کلاسشون آزاد و راحت بودیم درباره همه موضوعات حرف میزدیم و کارای عقب مونده درس زنگ بعدو انجام میدادیم