2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 125 پست

باورت نمیشه استارت اینا نرینی بهشون تا آخر عمر تو دلت میمونه زنگ بزن فحش رو بکش بهش 

بگو بد بخت شوهرت بهت توجه نمیکنه کمبود محبت داری می خوای نظر شوهر منو جلب کنی 

کپک تو رو سگم نمی کرد 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنیکه آشغال این چه کاری بود کرده

باورت نمیشه تو مطب نشستم تا تاپیکتو دیدم به زور خودمو نگه داشتم که بلند نخندم رو ویبرم الان

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

تاحرف دلتو بهش نزنی آروم‌نمیشی...زنگ بزن بهش بگو اون روز شنیدم که به شوهرم چی گفتی.ولی به حرمت تولدی که گرفتین چیزی نگفتم...اینو بدون شوهرم خودش به تولد علاقه ای نداره.هرسال به خواست خودش میریم سینما وکافه دونفری جشن میگیریم.. اینجوری بیشتر بهش خوش میگذره تا بادکنک وجیغ وداد وهورا

پارسا پسرمامان😍
چن روز پیش یه بلاگر برا بردارشوهرش تولد گرفته منم خیلی تعجب کردم هیچ زنی دوست نداره این کار رو

اگه محرمانه تمومش میکرد من ناراحت نمیشدم ، از این ناراحت شدم که گفت دیدم زنت نمیگیره و حسرت نمونه تو دلت ....

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یه پیام به برادرشوهرت بده ،تشکر کن وخوشحالیتو نشون بده ، بهش بگو شماها فقط جشنهای دونفره میگیرید ومتفاوت ،یا بهش تماس بگیر ،،،تمام 👌😁سیاست داشته باش

برای ماهم قبلا پیش بوده باخونسردی مشکلات وحل کردم

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

باورت نمیشه تو مطب نشستم تا تاپیکتو دیدم به زور خودمو نگه داشتم که بلند نخندم رو ویبرم الان

عب نداره بخند شاد شو خریت های جاریم همه رو ناراحت میکنه لااقل یکی شاد بشه 😁♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚