2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 125 پست
چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو ...

چرا همون موقع سکوت کردین؟

شوهرت باید همونجا جوابشو میداد

این خانم علنن میخواسته خودشیرینی کنه و تورو از چشم شوهرت بندازه

منم حرصم گرفت تو که جای خود😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو ...

شوهرت زبون نداشت بگه خودش دوس نداره تولد رو یا اینکه قبلا براش میگرفتی؟ شما چی ؟ ساکت موندی تا تحقیرت کنه؟! 

ایععع چه بیشعور برای ی کنار هم نشستن. این خودش ذهنش بیماره. وگرنه برادر شوهر مثل برادر ادمهشاید مری ...

بله به شدت مریضه ذهنش خبلی مریضه در حدی که شوهرش اجازه نداره دختر بچه هارو بغل کنه ، شوهرش خیلی سر به زیر بود انقدر اذیت کرد اخرش شوهرشم خیانت کرد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ولش کن بابا روانیه مشکل داره 

بهترین کار بی محلیه 

ولی اگه مادر شوهرت آدم حسابیه بهش بگو بخاطر یه گوشی چیکار کرد بعد تولد گرفته من چیزی نگفتم تازه داره تیکه هم میندازه اگر منم مث خودش بودم حتما شر به پا میکردم

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
من اگه بودم همونجا حمله میکردم بهش میزدم تو سرش موهاش میکشیدم میگفتم غلط کردی هرزه به شوهرم چشم داری ...

چش نداره میخواست منو بچزونه

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شوهرت زبون نداشت بگه خودش دوس نداره تولد رو یا اینکه قبلا براش میگرفتی؟ شما چی ؟ ساکت موندی تا تحقیر ...

شوهرم گفت این حرفو ولی خب من اروم نشدم 

دلیل سکوتتون چی بود چرا همون موقع نگفتی ما ترجیهمون چیز دیگست چون شوهرم خوشش نمیاد از تولد چون بچه بازی میبینه وگرنه لازم به جینگولک بازی تو بیخود اویزون نیست 

دلم خواست با کیک بزنم تو پوزش پخش زمین بشه زنیکه 

دو قرونی اعصاب خورد کن 

عجب جاری عوضی ای داری توتیکه رو انداخت باید همون لحظه ی جوابی میزاشتی تو کاسه اش الان دیگه راهی ب ذه ...

شوهرم گفت من تولد دوست ندارم ولی خب اون کصافت حرفشو انداخت