2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا جاریت توی این سایته و این پیام منو میبینه:جاری استارتر اگه پیاممو میبینی همین تیر برق رو به ر ...

خخخخخخخخخ ریلکس باش خونتو کثیف نکن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

نظرات چقدر سطحی و بچگانه س چیو تلافی کنه ؟؟چرا باید بره ب برادرشوهرش بچسبه برا درآوردن حرص جاری 

پس شخصیت خودش چی میشه ؟ 

چرا باید برا برادر شوهر تولد بگیره پس اونطوری چه فرقی با جاری داره؟ 

چرا بابد بچه مثل اون خانم اصلا ؟؟

مینیمال 
وارد بازی ش میخوای بشی؟؟ ی کاری کن بازی ش تموم بشه اون اگه بفهمه تو خوشحالی اون خرج کرده تو پولت داد ...

اره برای همین جوابشو ندادم نخواستم بفهمه ناراحت شدم ولی شما راست میگید یه کاری میکنم بفهمه خرج تولدو برای چیزای بهتر خرج کردیم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نظرات چقدر سطحی و بچگانه س چیو تلافی کنه ؟؟چرا باید بره ب برادرشوهرش بچسبه برا درآوردن حرص جاری پس ش ...

اره منم پشیمون شدم از تاپیک زدن ، چرا باید برم بچسبم به شوهرش هم خودمو بد کنم هم خودم‌ درگیر کنم پس فردا نمیگن جاریه سلیطس میگن من خرابم 😑

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اره برای همین جوابشو ندادم نخواستم بفهمه ناراحت شدم ولی شما راست میگید یه کاری میکنم بفهمه خرج تولدو ...

مطمئن باش اگه این کارو کنی  دیگه تکرار نمیکنه 

نظرات بچگانه هم توجه نکن متاسفانه میانگین سنی تو سایت رفته پایین همه نظرا منطقی یا بر اثر تجربه  نیست 

مینیمال 
چرا همون موقع سکوت کردین؟شوهرت باید همونجا جوابشو میداداین خانم علنن میخواسته خودشیرینی کنه و تورو ا ...

چطور بعد اون زحمت جوابش رو بد بده؟؟؟؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

ایشالا جاریت توی این سایته و این پیام منو میبینه:جاری استارتر اگه پیاممو میبینی همین تیر برق رو به ر ...

ببین من از شناخته شدن خیلی میترسیدم ولی الان حال میکنم شناخته بشم بیاد نظراتو بخونه ببینه چه قدر در دیدگاه بقیه منفوره 😁😁😁