2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 125 پست
چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو ...

اگه واقعا همچین جمله ای رو گفت به گوشش برسون هرچیزی که من برام مهم نبود توباید باید عوضشودربیای؟مثلا برامن مهم نیس شبا پیش شوهرم بخابم.قشنگ شوهرتو روشن کن که قصدش تخریب توبوده و بهش بگو پس منم میخام برم مثلا برای برادرشوهرم لباس زمستونی بخرم چون زنش براش مهم نبوده بخره براش.خلاصه این قضیه رو بی جواب نزار.اما اگه شوهرت حالیشه بهش بگو ازین ببعد به جاریه رو نده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ بزن برادر شوهرت بگو این رو تو حساسه ،شما چه طور اجازه دادی زنت تولد بگیره منظورش چی بود ،شاید ما برنامه دیگه ای داشتیم بگو به شوهرت چی گفته حتما بگو بزار برینه بهش حالش جا بیاد ،بهت زنگ زد یاد آوری کن رفتارهاش رو و بگو گه خوردی بدون هماهنگی من برا شوهرم تولد گرفتی و اومدی ناز کردی براش اونحا نمیخواستم جلو مادر کنف ات کنم ،

دلیل سکوتتون چی بود چرا همون موقع نگفتی ما ترجیهمون چیز دیگست چون شوهرم خوشش نمیاد از تولد چون بچه ب ...

شوهرم گفت من خوشم نمباد ولی من سکوت کردم باید میزدم تو دهنش ولی وقتی ناراحت میشم لال میشم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شوهرم گفت من تولد دوست ندارم ولی خب اون کصافت حرفشو انداخت

ی راهیم ب ذهنم رسید ولی مطمئن نیستم

ب شوهرش پیام بده بگو خواهشا زنت این ایده هاشو برای شوهر خودش نگه داره ن شوهرای بقیه 

هم دست گذاشتی رو نقطه ضعفش هم جواب خودشیرینش رو دادی در عوضم حرفاشو به مادرشوهرت و بقیه بگو که بفهمن سر چی چنین رفتاری داشتی

اگه واقعا همچین جمله ای رو گفت به گوشش برسون هرچیزی که من برام مهم نبود توباید باید عوضشودربیای؟مثلا ...

شوهرم متنفره ازش ، حتی بهم گفته سعی میکنم ریختشو نبینی شبیه تاپالست ولی خب تو مهمونی و.... من میبینمش تیکشم میندازه مادرشوهرمم همش میگه نه منظوری نداره و ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

میتونی در قالب یک پیام چناننننن قهوه‌ایش کنی که ندونه از کجا اومده😌

چجوری

واقعاً چنین آدم‌های گستاخ و عقده‌ای وجود دارن؟

نمیدونم حتی اگه یه دونشم باشه قسمت من شده !!

چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو ...

آخه که من بودم 

هر جا میشستم میگفتم جاریم برای شوهرم تولد گرفته بود از قبل برنامه چیده بود شوهرم بدش اومد گفته عادی نیست این رفتارش حالا چرا یهو تولد شوهرم براش مهم شده خدا داند 

عابرو نمیموند براش