2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 125 پست

وایییی اسییی من دارم اینجا جر میخورم

خدا میدونه تو چ حالی داری واییی خدا

اول باشوهرت حرف بزن ک حرفای اون رو مخش کار نکرده باشه

بگو چقد وقیحه اون جاریت و بگو به اون سلیطه خانوم ک من و شوهرم تو همچین مماسبت هایی مثل تولدش کارای خاص خودمون و دونفره رو داریم تو لازم نیست نگران خلوت ما دوتا باشی خراب خانوم

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براگوشی تلافی کرده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کثافت قصد داره سمت سوهرت بره خواستو جمع من

نه به شوهرم چش نداره ولی همیشه میخواد منو بچزونه همیشه دوست داره بین ما دعوا بندازه یا به شوهرم ثابت کنه من زن نیستم چون خیلی خیلی پایین تر از منه حتی فامیل شوهرم همشون ازش متنفرن خیلی زشت و بی ادب و تهمت زنه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شوهرم گفت من خوشم نمباد ولی من سکوت کردم باید میزدم تو دهنش ولی وقتی ناراحت میشم لال میشم

اشکال نداره جای دیگه جبران کن براش 

مثلا تو جمع نشستید بگو فلان شب که رفتیم خونه شوهرم 

گفته چرا نگفتی اینا تولد گرفتند این مسخره بازی ها چی بود هرکس ندونه تو می‌دونی من از این بساط بدم میاد و همیشه دلم میخواد دوتایی بریم کافه باغ و اینجور جاها بیشتر خوشم میاد چرا منو تو عمل انجام شده گذاشتند 

بگو دستتون درد نکنه ها ولی دیگه اینکارو نکنید شوهرم خوشش نمیاد 

اگه من بودم ک اولا اونجا جوابشو میدادم دوما الان پیام میدادم میگفتم دلیلی نمیبینم یه غریبه برا همسرم تولد بگیره اونجا نگفتم که به فلانی (برادر شوهرت ) برنخوره لطفا تو مسائلی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنین خودمون صلاح دیدیم به جای تولد گرفتن برنامه های جالب تری باهم داشته باشیم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

واکنش اصلا نشون نده شب یلدا اگه دیدیش برو بشین کنار شوهرش در مورد مشکلات گوشیت ازش بپرس و هی بخند اگ ...

واااای چقدایده ی خوبی دادی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بله به شدت مریضه ذهنش خبلی مریضه در حدی که شوهرش اجازه نداره دختر بچه هارو بغل کنه ، شوهرش خیلی سر ب ...

خوب کرد 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو ...

باید میگفتی مطمئنا من روحیات شوهرم رو خیلی بهتر از بقیه میشناسم😊 ممنون ولی شما نیازی نبود زحمت بکشی برنامه ها اجرا شده😉😁

ساقی به نور باده برافروز جام ما
زنگ بزن بهش هرچی دلت میخواد بهش بگو. بگو اونروز به احترام شوهرم و شوهرت جلو جمع بهت هیچی نگفتم دفعه ...

ببین میخواستم میتونستم ولی یه عادتی داره اتو‌میگیره از ادم نخواستم بفهمه ناراحت شدم چون دقیقا هدفش ابن بود منو ناراحت کنه بعضی کاربرا اشتباهی فکر میکنن به شوهرم چش داره ولی اینطوری نیست میخواست منو بچزونه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚