2777
2789
عنوان

با شوهرم دعواکردیم مامانم برگشت بم گف گوه خوردی بدبختی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من اوایل ازدواج بدتر از این حرفا شنیدم اما صبوری کردم هر وقتم بحث بچه میشد میپیچوندمش الان خیلی خوب شده خودش هراز چند گاهی میگه توروخدا حلالم کن .فکر کنم همیشه کوتاه اومدی که با وجود بچه همچنان ادامه داره نمی‌دونم هیچوقت از موضعت کوتاه نیا چند وقت پیش شوهرم به شوخی گفت چون خانوادت نمیخوانت داری تحمل می‌کنی گفتم اتفاقا بدون تو رو تخم چشاشون می‌زارم بعدم وابسته نیستم الانشم از تو مستقلترم یه نگاهی کرد و سکوت عزیزم استقلال رو یاد بگیر  الانم اگه برگشتی بگو برا بچه پرستار بگیر می‌خوام کار کنم 

با این حجم از بی احترامی وتحقیر شدن چجوری فردا اشتی کنه چقدر زنا بد بختن بخدا لعنت به مرد زور گو

من از این حرفا خیلی شنیدم ولی اینبار خیلی بد بود قشنگ با حرفاش نابود شدم

واقعا جلو خودمو گرفتم ب مامانت بی احترامی نکنم خوب مادر من اینجوری داره اجازه میدید دخترتو خورد کنن ...

انقد اینطوری کرده که شوهرمم هر چی میشه میره اونا رو میاره میزنن بم

بدتر مامان من دیگه نمیگن ظاهرم که شده پشت دخترمون دربیاییم طرف نگه هااا ببین خانوادتم نمیخوانت.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
شروع کننده ماجرا تو بودی مهریه چیه میندازی وسط ولی دیگه شوهرت مابقیش مقصر بوده خدایش سر این به زن خو ...

همیشه همینه 

مامانمم همینطور همیشه طرف اون بودن انگار من یتیمم