2777
2789
عنوان

با شوهرم دعواکردیم مامانم برگشت بم گف گوه خوردی بدبختی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره

خب اشکال نداره عزیزم 

ببین ما نمی‌دونیم به صرف یه دعوا و مکالمه کوچیک بگیم کی مقصره با توجه به اینکه همسرت گفته به همه چی گیر میدی حموم مونده بود فقط شاید تو زیادی بهش گیر میدادی اعتراض نکرده یهو ریخته بیرون خودشو اغلب مردا بهونه گیرن من خودمم تجربه کردم داد میزدم می‌گفت چته ساکت میشستم میگف پاشو برو نبینمت😕😂یعنی دلشون میخواد دعوا کنن طلاق گرفتنم به این آسونیا نیست نمیگم برگرد خونه تحمل کن ولی عزیزم این نیست که اون پاشه بره دادگاه قاضیم بگه سالی یه سکه بده بهش بچتم بگیره تموم شه روند طولانی داره بعدشم شما بچه دارین سر یه بحث کوچیک که نمیشه طلاق گرفت کار مامانتم تایید نمیکنم متاسفانه حتی به ظاهرم شده باید طرف تو رو می‌گرفت از یه طرفم شاید با خودش گفته زن و شوهر دعوا کنن... چرا خودمو آدم بده کنم فردا آشتی میکنن بمون خونه بابات حتی سیلی هم بهت نزنن می ارزه به طعنه دیگران پدر مادرن یچشونو پرت نمیکنن به هیچ وجه تحمل کن بزار بفهمه دستمال کاغذی یعنی چی😒بخور بگرد نگرانم نباش روزی ۱۰۰۱ بارم یا ودود بگو سرش به سنگ بخوره آدم شده به خاطر بچت