2777
2789
عنوان

دارم میرم ثبت نام کنکور چقدر هزینه ببرم با خودم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
سه تا کنکورو بخوای ثبت نام کنی ۹۰۰ تومن پول باید داشته باشی ولی اگه یه دونشو میخوای ۳۰۰ اکه کافی نت ...

۳ تا چیه اون یکی کدومه؟یدونه فرهنگیان یدونه سراسری سراسری هنوز وقتش نیست 

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳ تا چیه اون یکی کدومه؟یدونه فرهنگیان یدونه سراسری سراسری هنوز وقتش نیست

سراری و فرهنگیان باهمه

یه سریا فقط سراری رو شرکت میکنن

یه سریا هردو

یه سریا فقط فرهنگیان

اگه از دوتا بیشتره

احتمالاً کنکور هنر یا زبان باشه

یا یه رشته دیگه

🧚🏻‍♀️

سراری و فرهنگیان باهمهیه سریا فقط سراری رو شرکت میکننیه سریا هردویه سریا فقط فرهنگیاناگه از دوتا بیش ...

فقط دو نوبتی شده

که نوبت اول اردیبهشت هم سراری هم فرهنگیان 

نویت دوم فقط سراری

🧚🏻‍♀️

بله؟

الان شما میتونین دوتا کنکور ثبت نام کنید !

هم فرهنگیان هم سراسری ؟اگع هر دو رو نتیجه خوب بیارین فقط یکیشو میتونین ادامه بدین؟؟؟منابع کنکور فرهنگیان با سراسری فرق داره؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
الان شما میتونین دوتا کنکور ثبت نام کنید !هم فرهنگیان هم سراسری ؟اگع هر دو رو نتیجه خوب بیارین فقط ی ...

شما میتونید یکی از رشته های نظری رو انتخاب کنید و در کنارش برای فرهنگیان،هنر و زبان هم اقدام کنید بستگی به خودتون داره

بعد اومدن کنکور اردیبهشت شما برای فرهنگیان ممکنه دعوت به مصاحبه بشی میتونی بری میتونی نری

و اگه تو مصاحبه قبول بشی قبل از اعلام رتبه ها به شما وقت میدن برای تصمیم گیری اگه بری فرهنگیان رتبه رشته اصلیت نمیاد ولی اگه انصراف بدی میتونی مثل بقیه انتخاب رشته کنی

قبولی هم بر حساب درصد کنکور اصلی و دفترچه فرهنگیانه که میتونی منابع رو توی اینترنت پیدا کنی

شما میتونید یکی از رشته های نظری رو انتخاب کنید و در کنارش برای فرهنگیان،هنر و زبان هم اقدام کنید بس ...

مرسی ممنون 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁