2777
2789
پس بخلطدفضولی مردم ناراحتی عزیزم مثلاتومغازتون چی میگفتن اخه شمااونجاخونه نداشتین هرچی بوده تومغازع ...

تو مغازه خب داد بیداد همسایه رو دیدم که تو کوچه داد زدن

بعد امنیت اونجا خوب نیست شوهرم قبلا گیم نت داشت میگفت ده یازده شب حواست نباشه خفتت میکنن با قمه میان بیرون

میگفت مردم اونجا اعصاب ندارن محیط درستی نداره 

خودش کاسب بود اونجا ببین چی بود بخاطر راحتی خودش خونه نخرید نزدیک مغازه 

تو مغازه خب داد بیداد همسایه رو دیدم که تو کوچه داد زدنبعد امنیت اونجا خوب نیست شوهرم قبلا گیم نت دا ...

نمیدونم شاید یکی از یه شهر دیگه بیاد بپسنده

ولی من که تهران زندگی کردم از بچگی دوسش ندارم

فرهنگش کاملا متفاوته با خود تهران

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مغازه خب داد بیداد همسایه رو دیدم که تو کوچه داد زدنبعد امنیت اونجا خوب نیست شوهرم قبلا گیم نت دا ...

وای نگووو ترسیدم قمه ماخواستیم ازقلعه حسن خان بخریم گفت جوش خوب نیس شوهرم همه جورادمی هس حالااینجام میگین اینجوره وویییی 

نمیدونم شاید یکی از یه شهر دیگه بیاد بپسندهولی من که تهران زندگی کردم از بچگی دوسش ندارمفرهنگش کاملا ...

🙈منم شهرستانیم عزیزم ولی خیلی رواین مسائل حساسم بیشترنگرانم 🤣🤣زناش بدباشن شوهرم‌جوونه ازون استرس دارم 

وای نگووو ترسیدم قمه ماخواستیم ازقلعه حسن خان بخریم گفت جوش خوب نیس شوهرم همه جورادمی هس حالااینجام ...

اره قبل کرونا شوهرم مغازه خودش بود وایمیساد

بعدش داد مغازه رو اجاره

الکیم گرون شده ولی خریدار درست حسابی نداره

چند وقته درگیریم بفروشیم مغازه رو خودمون راحت کنیم بخدا 

🙈منم شهرستانیم عزیزم ولی خیلی رواین مسائل حساسم بیشترنگرانم 🤣🤣زناش بدباشن شوهرم‌جوونه ازون استرس ...

ببین به شهرستانی تهرانی نیست 

فرهنگ تهران یه دست نیست قبول دارم اینو

ولی بعضیا واقعا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن

خونه ویلایی های فاز سوم هم گرونه 

فاز یکم همه چی داره فقط خیلیم شلوغه

امتحانی یه سال مستاجر باش خوشت اومد بخر

ولی سمت شهریار بهتره بخدا

خصوصا فرمانداری و کرشته

خونه یکی از خاله هام فرمانداریه اونجا هارو حدودی خوب بلدم 

اره قبل کرونا شوهرم مغازه خودش بود وایمیسادبعدش داد مغازه رو اجارهالکیم گرون شده ولی خریدار درست حسا ...

الهی عزیزم انشاللع درست بشع به فروش بره مغازتون راحت شی

الهی عزیزم انشاللع درست بشع به فروش بره مغازتون راحت شی

ممنون

بازم میگم هرکس یه نظری میده 

یمدت خودت ساکن شو بسنجید اوضاعتونو

همون اول خرید نکنید 

چون فروشش سخته کلا راکد شده بازار

ببین به شهرستانی تهرانی نیست فرهنگ تهران یه دست نیست قبول دارم اینوولی بعضیا واقعا فرهنگ آپارتمان نش ...

چی بگم عزیزم اخه پولش برارهن کمه سایپاکارمیکنه همسرم الان چیتگرع خونه هاش فوق گرونه وگرنه همینجاهم امنبت داره هم محل ارومیه پاشوکرده تویه کفش اندیشع ینی بهش بگم شهریارم هست؟

ممنونبازم میگم هرکس یه نظری میده یمدت خودت ساکن شو بسنجید اوضاعتونوهمون اول خرید نکنید چون فروشش سخت ...

مرسی قلبم ازراهنماییت 🥰😍نه براخریدنیست برارهن میخوایم بخدامن خیلی حساسم روهمه چی خصوصاخودم ک میخام‌تنهابمونم خونه شوهرم بیشترسرکاره میترسم واینکه مثلاخراب واینازن توش نباشه کلاحساسم 

شهریارم ببین ارهفکر کنم بیشتر خوشت بیاد

شهریارفک کنم ازماکه چیتگریم دورترباشه بخدانمیدونم‌چجورقانعش کنم من دلم اونجانیس اصاحس خوبی ندارم بهش دست خودم‌نیست اون دنبال شهرنزدیک محل کارش میگرده

تاپیک قبلوزدم یکی گفت خوب نیست ازهرقومیتی توش هست ترسیدم خیلیییی شمااونجایی عزیزم؟

از هر قومیتی تو تهرانم هست

مثلا ایرادش چیه!؟  

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
مرسی قلبم ازراهنماییت 🥰😍نه براخریدنیست برارهن میخوایم بخدامن خیلی حساسم روهمه چی خصوصاخودم ک میخام ...

همه جا خوب بد داره دیگه

محل باید خودت ببینی

رهن باشه که باز بهتره

خوشت نیومد محلت عوض میکنی

به سلامتی جابجا بشین الهی هرجا خیرتونه اسباب کشی کنید

ببین برای زندگی فاز دو و سه مخصوصا سه عالیه.مردم بافرهنگ اروم فهمیده.اما سه اکثرا خونه ها ویلاییه و کلا پولدارنشینن.دوام خیلی خوبه اما باز قیمتش نسبت به یک بالاست چون میگم جو و مردمی که زندگی میکنن خیلی با فاز یک فرق داره من خودم اصلا فاز یک رو نمیپسندم حتی برای پاساژ گردی حس بدی میده بهم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.