2777
2789
اندیشه بخاطر نزدیکیش به تهران و‌قیمت کمترش نسبت به اونجا هست که اصرار دارن.عزیزم‌خوبو بد همه جا هست ...

نه قلبمم میدونم توحقیقتوگفتی عزیزدلم واقعاراجب فاز۱ک خراب داره وایناترسیدم شمادیدین ب چشم خودتون  الان میزنم عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣دزدوایناروازترس من گفته ک تنهابرم بیرون بلایی سرم نیا پلنگای اندیشه روچی کنم

عزیزم پلنگ همه جا هست شما رو شوهرت کار کن اینجوری بخوای فکر کنی کلا باید تو همون شهرستان بمونی نمیتونی پیشرفت کنی  اندیشه خیلی بهتر از قلعه حسن خان و اینجور جاهاست خانواده ساکنن اونجا 

فتز۳ازین خرابانداره؟😂😂

نه نشنیدم عزیزم.من خودم رو محل زندگی خیلی حساسم عزیزم مخصوصا که بچه ام دارم برام خیلی مهم بود قبلا فاز دو‌زندگی میکردم بشدت اروم بود اونجا هنوزم اونجا خونه داریم دادیم مستاجر اصلا من هیچ چیز بدی ندیدم اونجا.عریزم ادم خبو بد همه‌جا هست اما اینکه ی مکان معروف بشه به بد بودن واقعا تو‌ هیچ فاز دیگه ای من نشنیدم.باز خودت تحقیق کن اصلا برو از نزدیک اونجا رو ببین محیطشو ببین شاید پسندیدی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه نشنیدم عزیزم.من خودم رو محل زندگی خیلی حساسم عزیزم مخصوصا که بچه ام دارم برام خیلی مهم بود قبلا ف ...

چشم عزیزم پس خودت ندیدی ازفاز۱این خراب خونه وایناروفقط شنیدی مرسی عزیزم حالم گرفته شددیوارم نگاه کردم خونه هاش رهن بالای ۳۰۰بودن 

مرد هرزه و هیز مریضه درست بشو نیست تو به خودت بیشتر برس

اخه من نمیدونم هست یانه...مثلاچن روزپیش سراینستاش دعواداشتیم ک گف پشیمونم واینا ک دوتابلاگرازین پلنگارونگاه کرده بودچون تواکسپلورش بالااومدن همش انکارمیکحه میگ توتهمت میزنی

چشم عزیزم پس خودت ندیدی ازفاز۱این خراب خونه وایناروفقط شنیدی مرسی عزیزم حالم گرفته شددیوارم نگاه کرد ...

نه عزیزم ندیدم از پیام اولم گفتم شنیدم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه عزیزم ندیدم از پیام اولم گفتم شنیدم

😂🤣ب شوهرم گفتم ک مخالفم گف پ همون پبکان شهرمیگیریم جالب اینه رفتیم ی خونه دیدیم مث جهنم بود😭🤣میدونه نقطه ضعفم چیخ