یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من چیزی که تو چندبار رفتوامد به اونجا دیدم و از کسایی که چندسال تو اندیشه زندگی کردن شنیدم گفتم.وگرنه چه فرقی برای من داره بره فاز یک یا ن.شما خودت فرهنگ ادما و جو اونجا واصلا ادمای فاز یک رو با اون دوفاز دیگه مقایسه کن و بگو یه جورن؟من نمیگم همشون بدن خوبم توشون هست
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من مادرم ساکن فاز یک اندیشه ست ، مثل همه جا امکانات و رفاه داره و من خودم به تنهایی ساعت 9 شب هم میرم بیرون برای خرید ، از نظر امنیت الان همه جا به شکل هست
حالا من اومدم فاز 3 اما اصلا خوشم نیومد دلیل نمیشه چون من خوشم نمیاد فاز 3بد باشه
عزیزم فاز یک یه زمانی توش پر خونه بد بود یه شهرک داشت که معروف بود به خراب بودن .من همچین چیزی حتی راجبه بقیه فازا نشنیدم.استارتر حساسه منم طبق چیزایی که میدونستم راهنماییش کردم.من نمیگم برطبق سلیقه من تصمیم بگیره فقط دارم چیزاییکه میدونمو میگم تا راحتتر انتخاب کنه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اندیشه بخاطر نزدیکیش به تهران وقیمت کمترش نسبت به اونجا هست که اصرار دارن.عزیزمخوبو بد همه جا هست منخودم ده ساله دارم تو فاز دو و سه زندگی میکنم.اوایل دو بودم الان سه هستم خیلی واقعا امکانات و همه چیزش زیاده هرچیزی که بخوای هست و واقعا ارومه محیطش اما خب منخودم چندسال پیش راجبه فاز یک اینو شنیده بودم.اگه خواستی تو دیوار بزن قیمت فازای دیگه رو ببین چه جوریه.مخصوصا فاز دو یه جای نسبتا کوچیک و فوقالعاده بافرهنگه اکثرا تهرانی نشینن و محیط چون کوچیکه توش خبری از هیچی نیست.باز خودت میدونی عزیزم.من نه قصد توهین به اقرادی رو داشتم که اونجا زندگی میکنن نه چیزی فقط طبق شنیدهای خودم گفتم🙏
کجابرم عزیزم جایی اطراف شرکت سایپاسراغ نداری رهنش زیر۳۰۰باشه
نه عزیزم نمیشناسم جایی رو بزن دیوار ببین چی پیدا میکنی