2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم سالمه❓

142 بازدید | 24 پست

خیلی آدم سمیه بنظرم

یه روز ادعای عاشقی می‌کنه 

تا باهاش خوب حرف میزنی و رسمی خیلی خوبه

همین که به حرفی میزنه بهش میگی خفه شو دیگه بس کن شروع می‌کنه به فحش +18 دادن😑

دیشب فحشای خیلییییی زشت میداد به مادرم و ...

چون فحش داد منم بهش گفتم خودتم بکشی با این شخصیتی که داری سگم از کنارت رد نمیشه 

گفت مگه من از کی کمترم فلان فلان شده 

با اینکه واقعا هیچ چیز مثبتی نمی‌بینم ازش 

اعتماد بنفس خیلی بالاااااا

یه ساعت خوبه همین که میگی بالا چشمت ابروعه دیگه جنگه بعدش

این ادم واقعا بنظر شما سالمه؟

پارتنرم نیست یکی از فامیلاست که ادعا داره خیلی منو دوست داره و میگه بمیری هم ولت نمیکنم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ادمو ول کن 

پسرا اکثرشون اینجوریین عین روانیا رفتار میکنن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

این ادمو ول کن پسرا اکثرشون اینجوریین عین روانیا رفتار میکنن

کاری باهاش ندارم واقعا

اونه که مزاحمت ایجاد می‌کنه

با یه شماره ناشناس زنگ زد گفتم خواهشاً دیگه زنگ نزن بهم حوصلتو ندارم هیچ وقت دستت بهم نمی‌رسه مگه تو خوابت اینطوری شد

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

قبل ازدواج اینه ازدواج کنه چی میشه؟؟؟

۷ ساله متاهلم جرات نداره به مادرم از گل کمتر بگه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
کاری باهاش ندارم واقعااونه که مزاحمت ایجاد می‌کنهبا یه شماره ناشناس زنگ زد گفتم خواهشاً دیگه زنگ نزن ...

میدونم شما کاری نداری خودمم تجربشو داشتم خوب کاری کردی همچین ادمی باید نه شب بزاریش دم در

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.