2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم سالمه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
بنظرم خیلی فکر کن سعی کن گول حرفاش نخوری

اصلا اهمیتی نداره برام 

بعد چند ماه جواب تماسشو دادم گفتم ولم کن بابام جنازمو هم رو دست تو نمی‌ذاره چ برسه به اینکه دخترشو بدبخت کنه 

میگه میتونم میکنم میگیرم😑😑😑

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همین حرفا آدمو ی حس عجیبی بهش میده ازش دوری کن باعث میشه ی انتخاب اشتباه کنی

اصلا قرار نیست انتخابی داشته باشم 

چون خودم توی یه رابطه ی جدی ام

چون آدم درست و سالمی نیست خیلی میترسم بخواد این رابطه ای رو که دارم نابود کنه

سیگاری هست؟؟ اینجور اشخاص فقط رسیدن به چیزی فکر میکنن که مخوان برسن گاهی ارام گاهی تند خو و عصبانیت بیشتر دنبال کسی هستن که فقط بهشون بگه عزیزم  یا جانم  احساس میکنه کنار شما اون آرامش داره الان فکر وذکرش فقط ی چیز هست که با شما اون خلوته داشته باشه مخواهد شمارا بلانس بده که خصوصیات باطنی چی  هستی  ولی این رابطه خوبی ندارید و ماندنی نیست زود از هم سرد میشید  بهتره اینکه ارزش خودتون حفظ کنید و اجازه ندید این حرفها بزنه  چون خیلی روحتون توی هم باز شده امکان داره چیزهای جلو کسی بیان کنه که با آبروی شما بازی کنه بها ندین بهش و فاصله خودتون با اون شخص که درک و فهم تورا نداره حفظ کنی

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔
سیگاری هست؟؟ اینجور اشخاص فقط رسیدن به چیزی فکر میکنن که مخوان برسن گاهی ارام گاهی تند خو و عصبانیت ...

با هم ارتباطی نداریم

مثلا ایشون خواستگاره ولی هر بار میگم بدم میاد ازت باز با شماره جدید اکانت جدید مزاحمت ایجاد می‌کنه

اینو آره شنیدم که سیگارم می‌کشه

خداییش من چطور خودمو بدبخت کنم با همچین ادمی؟

با هم ارتباطی نداریممثلا ایشون خواستگاره ولی هر بار میگم بدم میاد ازت باز با شماره جدید اکانت جدید م ...

خداراشکر اتفاقی نیفتاده  بانو از برادر کوچکت بشنو هیچ وقت تصویرت نذار تو ایسنا یا پریفایل  دوم بی توجهی اصلا جوابش نده شماره ش مسدود کن بزار اونقدر پیام بده که خورد بشه اصلا جوابش نده این ی دکتر روانشناس بهم گفت مثل این میمونه که ی سگ اونقدر صدا میده کسی توجهی نمکنه راه خودش میگیره میره  مخوای دست از سرت برداره و آرامش بگیری بی توجهی کامل کن  چون وقتی جوابش میدی فکر میکنه شخص مهمی هست باز پشت سر هم پیام بهت میده  چون خودت داری جوابش میدی حتی چرت پرت هم گفت جواب نده نتیجه اش میبنی  اگه زیادی زیاد چرت گفت به خانواده بگو برو پلیس فتا خودشون رسیدگی میکنن  هشدار بهش بده بعد با مادرت یا خواهرت برو پلیس فتا ادبش میکنن

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔