2777
2789
عنوان

شوهرم رفتار های عجیبی میکنه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 56 پست

عزیزم نگران نباش منم یه شوهر دارم اسمش محمد نازنینه اوایل رابطه مرموز رفتار میکرد و ۳ قلو محمد نازنینم حامله بود الان محمد نازنین بچه هاشو زایید و بعد رفتش با اصغر بهم خیانت کرد منم اصلا واسم مهم نبود چون اصغر علی داشتم باورتون میشه؟ توهم یکی برای احتیاط برای خودت داشته باش تا یه وقت ولت کرد تنها نشی دنیال عباسو ولش کن🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همونطور که از اسمم مشخصه همسایه کلثوم جونم یکسری روش ها ازش یاد گرفتم برای تربیت شوهر بی تربیت ن ...

تو علم غیب داری چجوری چهار سال قبل از کلثوم از ساری این اسم تو ذهنت بود😂😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من عروس۱۱ساله هستم😂😂😂خدایا خودت زن عباسعلی رو شفابده!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

اگه اسمش 'آرشام ابولفضل 'بود میتونستم نظر بدم

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂