2777
2789
عنوان

بی خوابی های اوایل بارداری و کابوس شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 23 پست

[QUOTE=364567834]باور میکنی جوری نمیخوابیدم که دیگه جون نداشتم راه برم اصلا از زنده بودنم بیزار بودم هرچند من سابقه ی ...[/QU

منم خودم سابقه استرس شدید داشتم چهار سالی بود ک دیگ دارو نمی‌خوردم یادم شده بود تا اینکه باردار شدم یک روز اومدم بخوابم چهل نفر تو مغزم گفتن دیگ نمیتونی بخوابی ترسیدم تا الان دوماه میگذره هر روز گریه هر روز غصه شما خوبه با قرص خواب می‌خوابی من اینقدر حالم بده ک قرص خواب فقط گیجم میکنن نمیتونم بخوابم

باور میکنی جوری نمیخوابیدم که دیگه جون نداشتم راه برم اصلا از زنده بودنم بیزار بودم هرچند من سابقه ی ...

من که دیگ فکر نکنم خوب بشم شما الان راحت میخوابین؟بچتون چی خوابش چجوریع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364567834]باور میکنی جوری نمیخوابیدم که دیگه جون نداشتم راه برم اصلا از زنده بودنم بیزار بودم ...

نه قبل بارداری رو میگم با قرص میخوابیدم وقتی مجبورشدم بخاطر بارداری قرص رو هم بزارم کنار دیگه شد نور علی نور

من که دیگ فکر نکنم خوب بشم شما الان راحت میخوابین؟بچتون چی خوابش چجوریع

اره بابا انقد خسته میوفتم که حد نداره حتی تو بارداری هم میگم که وضعم خیلی بد بود سه ماه اول رو کامل نخوابیدم دیگه بخاطر هورمون هاست و استرسی که داریم یعنی کل ۲۴ ساعت رو خوابم نمیگرفت عین جنازه بودم ولی بعد سه ماه دیگه خوب شدم ۶ ماهه دوم رو خوب میشدم کم کم الان بچمم خوابش خوبه ولی خب سبکه خوابش 

سه ماهه اول من وحشتناک بود

۱۲ شب تا ۲ میخوابیدم ینی دو ساعت دیگگ تا صبح بیدار بودم لرززز داشتم تو تابستون بینی هامم میگرفت دهنمم خشک مثل چوب

اون دو ساعتم اینقدر کابووس میدیدم حد نذاشت

صبح هم ک تهوعععع تهوع

خوابم دو ماه بود بهتر شده بود ولی باز ی هفتس از چهار صبح دیک بیدار میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه ماهه اول من وحشتناک بود۱۲ شب تا ۲ میخوابیدم ینی دو ساعت دیگگ تا صبح بیدار بودم لرززز داشتم تو تاب ...

ترس نداشتی ک نتونی بخوابی همینجوری بمونی؟

خداحفظش کنه کوچولوتو