2777
2789
عنوان

شوهرم رفتار های عجیبی میکنه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 56 پست

پس هم عین ما بدبختی😂😂😂

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

از همین جا اعلام میکنم : دانیال عباس ✋

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو عجیب تری که اسمشو میگی هی😐

بلاخره باید مشخص بشه کی بانوی اول هست کی بانوی دوم کی ملکه مادره 

مثلاً اگه نمی‌گفت خودش زن عبی هست من فکر میکردم ننشه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نه بخدا مسخرتون نمیکنم واقعا اسمش دانیال‌عباسه یتیوبر من اصلا نمیدونم چی هست

ماهم نمیدونستیم یه چند مدل کرم ملیکا و غلام پیمان و نصرت اریا بودن اونجا آشنا شدیم دیگه

تو علم غیب داری چجوری چهار سال قبل از کلثوم از ساری این اسم تو ذهنت بود😂😂

موکل دارم شگفتعلی😌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️