2777
2789

فامیلای ما اینجورین ک تحت هیچ شرایطی از عروس ذ

راضی نیستن .دیگه ببینن عروس همه جوره داره بهشون احترام میذاره و باهاشون خوبه میگن هه  از سیاستشه داره اینطوری میکنه 😐

درمورد عروس ما هم خیلی خواستن حرف بزنن ما رو ندادیم .یعنیی کافیه یه ذره رو بدیم کله پاچه شو بار میدارن قشنگ😐 

بدم میاد 

خانواده مامان منم اینجوری ان یبار نشده یکم بافرهنگ طور رفتار کنن همش پشت اینو اون حرف میزنن منی که نوه اشم جلوش هیچی نمیتونم بگم که برنخوره بهش سوتفاهم نشه

‏نظر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدم میاد خانواده مامان منم اینجوری ان یبار نشده یکم بافرهنگ طور رفتار کنن همش پشت اینو اون حرف میزنن ...

وایییی فامیلای ماهم .عروسای بدبختو سزویس کردن انقدر پشتشون گفتن .اقا یه موقع میبینی عروسه واقعا بده اره میشینن گلایه میکنن اون فرق میکنه .اینا دگ عروس خوب هم باشه میگن از سیاستشه .در اخر اونم بد میشه از اونم راضی نیستن 

کار خوبی میکنید رو نمیدید

فامیل ما هم همین طورین اون چی بود عروستون پوشیده بود؟ چرا ابروهاش و اون طوری کرده بود؟ چرا اومده بود خونه تون بلند نشد کمک کنه؟

خیلی حال به هم زن حرف میزنن

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 
وایییی فامیلای ماهم .عروسای بدبختو سزویس کردن انقدر پشتشون گفتن .اقا یه موقع میبینی عروسه واقعا بده ...

یکی خوبه میگن فقط زبونش چربه بلده همرو خر کنه

یکی سرش تو کار خودشه میگن یخه اصلا نمیچسبه به ادم 

واقعا اعصابمو خورد میکنن

‏نظر 
کار خوبی میکنید رو نمیدیدفامیل ما هم همین طورین اون چی بود عروستون پوشیده بود؟ چرا ابروهاش و اون طور ...

واییییی دقیقااااا انگار فامیل ماییی.برا ما میگن چرا عروستون نمیاد خونه تونو جارو برقی بکشه تمیز کنه؟کفتم من خودم پس فردا میرم خونه مادرشوهر تمیز کنم؟؟؟

یکی خوبه میگن فقط زبونش چربه بلده همرو خر کنهیکی سرش تو کار خودشه میگن یخه اصلا نمیچسبه به ادم واقعا ...

وای دقیقااااا🤣🤣🤣🤣حالا دخترای خودشون هیچ گهی نیستنا هیچ غلطی هم برا خانواده شوهر نکردن .یکیشون هست دخترش عمل زیبایی نمونده ک نکرده باشه میگن ارهه مادرشوهرش بدش میاد دخترموم عمل میکنه میشینن مادرشوهره رو فحش میدن .بعد دو دیقه بعد میگن عروسمون رفته رنگ مو گذاشته فلان قدر بیچارههه پسرموووون 🤣🤣🤣

واییییی دقیقااااا انگار فامیل ماییی.برا ما میگن چرا عروستون نمیاد خونه تونو جارو برقی بکشه تمیز کنه؟ ...

چیزی هم نمیتونم بهشون بگم مامانم کله م و میکنه

از قیافه همه ی عروس ها هم ایراد میگیرن انگار همه عروس ها باید ملکه زیبایی باشن ولی نوبت به دخترشون میرسه دیگه همه چیز فرق میکنه

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 
وای دقیقااااا🤣🤣🤣🤣حالا دخترای خودشون هیچ گهی نیستنا هیچ غلطی هم برا خانواده شوهر نکردن .یکیشون هس ...

دیگه سطحشون فقط به این حرفای خاله زنکی میرسه

بهتر که ما شبیه اینا نشدیم حداقل میدونیم این کارا زشته

‏نظر 
چیزی هم نمیتونم بهشون بگم مامانم کله م و میکنهاز قیافه همه ی عروس ها هم ایراد میگیرن انگار همه عروس ...

دقیقا.بعد همینا به عروس خودشون چیزی نمیگن ک تو زندگی پسرشون اختلاف نیوفته ها .بعد حس دخالتگریشونو با دخالت کردن تو زندگی عروسای فامیل ارضا میکنن .میرن خونه این و اون طرفو پر میکنن ک عروست چرا اینطوری چرا اونطوریه اون طرف هم خر باشه اگه با حرف اینا با عروسش به مشکل میخوره.ولی سراغ ما میان ما رو نمیدیم آییی حرص میخورن