2777
2789

بعضی پسرا خیلی زبلن از کجا تو همون برخوردای اول میفهمن دختری اعتماد بنفسش پایینه؟ چه رفتارایی تو دختر نشون میده؟ خجالتی بودن نشونه اعتماد بنفس پایینه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالب شد برام لایکم کن

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

ن پسرا کلا پروهستن همه حرفی میندازن ببینن واکنش تو چیه اگ سکوت کنی یا واکنش بد نشون ندی میفهمن پایینه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه گفتن براش سخت باشه و کلا تو رابطه خود خواه نباشه و بفکر خواسته های اینو اون باشه در کل خودت باید اولویت خودت باشی تا با اعتماد بفنس دیده بشی

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

حالا پسرارو نمیدونم ولی من خودم خیلی خوب میفهمم کسی که اعتماد بنفس داره تو جمع محکم و با قوی بلند حرف میزنه روی حرکات و رفتارش مسلط . بعضیا رو دیدم حتی شکل میمون طرف اما چنان قیافه میاد از خودش تعریف میکنه .اما خوب اونی که اعتماد بنفس نداره کامل از رفتار و صحبتش تشخیص میدم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بنظرم یکی از نشونه هاش اینه که یسری از درخواستای نابجای طرفو قبول میکنن صرفا بخاطر اینکه نمیتونن نه بگن یا بخاطر اینکه طرفو دوست دارن یا حتی بخاطر اینکه خودشو در حدی نمیدونه که بخواد کسیو پس بزنه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره