2777
2789
عنوان

میدونستین نهنگ ها لجحه دارن

181 بازدید | 25 پست

نهنگ هایی که جاهای مختلفی زندگی می کنن لحجه های مختلفی دارن

حتی نهنگ ها آواز میخونن 

هوا از طریق شش اونا به حنجرشون میخوره وصدا تولید میشه 

بعد این هوا از بدنشون خارج نمیشه وارد یک کیسه میشه 

دوباره اون هوا وارد شش میشه تا دوباره صدا تو لید کنن 

چون نهنگ ها پستانداران و برای هوا گرفتن باید به بالا بیان با نگه داشتن هوا داخل شش هاشون  از یه حجم هوایی چنین بار استفاده می کنن

که نخوان هی بیان بالا

می‌دونستن نهنگ های اقیانوس های مختلف با هم حرف میزنن 

از عمق 600 متری تا عمق 1200 متری اقیانوس 

سرعت صوت تو آب  چندین برابر جاهای دیگه هست 

به حدی که این فاصله مثل یه تونل عمل می کنه 

صوت داخل این تونل گیر میفته و به بالا وپایین میخوره و سرعت بسیار زیادی داره 

در حد که نیروی دریایی آمریکا آمدن تواین عمق صدا ایجاد کردن

و کسای دیگه با یه دستگاه های مخصوصی تو جاهای مختلف

صداشون رو شنیدن 

مثلا صدا  سمت جنوبگان تولید شده 

تو سمت قطب شمال هم شنیده شده 

این خیلییی خارق العاده هست 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

نهنگ بزرگ ترین ترین موجود رو ی زمین هست 

حتی از دایناسور ها هم که منقرض شدن بزرگ تره 

نهنگ ها وزنشون نشون اندازه 15 تا اتوبوس هست

طولشون اندازه یک زیمن بسکتبال هست

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره یه تاپیک علمی

لذت بردم👌

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چه قشنگ

کاش نهنگ بودم و با فاصله 1200 متری باهرکس میخواستم حرف میزدم دیگه لازم نبود پاشم برم پیشش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اره دنیای زیر اب خیلی متفاوت وعجیبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره دنیای زیر اب خیلی متفاوت وعجیبه

بله ما اطلاعاتی که از فضا دارین خیلی بیشتر از اقیانوس ها هست 

90 درصد اقیانوس ها تاریکی هست 

عمق متوسط اقیانوس 4000متر هست 

میدونستی اکثر مورچه ها کورنمیدونستی زرافه تار صوتی ندارهمیدونستی میگو خونش ابیهمیدونستی بعضی از پروا ...

میگو نه هشت پا خونش ابیه

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
میدونستی اکثر مورچه ها کورنمیدونستی زرافه تار صوتی ندارهمیدونستی میگو خونش ابیهمیدونستی بعضی از پروا ...

چه باحال 

چرا علم رو اینجوری به ما یاد ندادن 

نمیدونم چرا انقدر از نهنگ وحشت دارم واسه خودمم خیلی عجیبه وقتی حتی عکسشو میبینم ناخوداگاه انگار میخواد گریه ام بگیره

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893