2777
2789

زن داداشم زایمان کرده امروز میاد خونش گفتم شاید امشب یا فردا شب برم دیدنش شوهرم گفت منم میام گفتم نه تو الان نیا زنه تازه زاییده بزار چند شب دیگه با هم میریم ناراحت شد بحثمون شد بعد ام گفت دیگه اصلا نمیام الان موندم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مردا چشووون شده!خودشون یه پا خانوم شدن

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

کاش نگفته بودم.ازطرفیم کلا میدونم زشته بخواد همین اول کاری بیاد

ببین من باشم میگم اول ک رسم نیس بیایی دوما چ دلیلی داره زن داداش من زاییده تو پاشی بیایی بالاسرش ک چی بشه!!! اصن منم نگم تو چطور روت میشه بیایی

کاش نگفته بودم.ازطرفیم کلا میدونم زشته بخواد همین اول کاری بیاد

آره نمیگفتی بهتر بود 

یا نمیرفتی یا میگفتی باشه اگه میخواییم باهم بریم بهتره چند روز بگذره که زنداداشم راحت باشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
ببین من باشم میگم اول ک رسم نیس بیایی دوما چ دلیلی داره زن داداش من زاییده تو پاشی بیایی بالاسرش ک چ ...

من اینارو نگفتم خواهر چه بل بشویی شد اگه میگفتم که دیگه هیچ