2777
2789
عنوان

اونایی که کریسمس گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 33 پست
چشام قلبی شد😍😍😍مرسی از ایده هات فقط درخت و چند خریدی؟

خواهش عزیز دلم

درخت رو چند سال پیش خریدم قیمتش یادم نیست

تزئنیاتش رو هم خورد خورد هر سال خریدم

من برای دوستامون هم گیفتای کریسمسی درست میکنم میدم

این شکلی😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش عزیز دلمدرخت رو چند سال پیش خریدم قیمتش یادم نیستتزئنیاتش رو هم خورد خورد هر سال خریدممن برای ...

وای دوستی ندارم کادو بدم😂😂😂😂

ولی میخوام واس خودم کادو بخرم بزارم مای درخت عکس بگیرم😂😂😂😂😂

میخام درخت تزیئن کنم و شیرینی درست کنم و جشن بگیریم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

راستی ناخنات چی شد؟😂😂کدوم زدی بالاخره

سرما خوردم و موند که این هفته برم 🥺

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شیرینی چی درست میکنی

کیک برنجی فعلا مدنظرمه 

اقا من خیلی کریسمس زده ام میدونم😂اینم قاب گوشیمهتازه خریدم😂❤️

چه خوشگله ایده جالبی بود