من که همشون رو دوس دارم ولی نمیدونم ناخن کارم بتونه دقیقا عین همین بزنه یانه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اون چیه؟ من امروز تازه میرم درخت بگیرم میخوام ریسمانم بگیرم از این چراغی ها
روی درخت زوم کن همون بقول شما ریسمان چراغ دار، این طرحش کاج بود با باطری روشن میشه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من که خوشم نمیاد و اینو مختص مسیحیا میدونم وقتی عید نوروز هست کریسمس چیه؟شما والا یاد فیلم قدیمی شب ژانویه میندازین که یارو رفته بود یه جایی جشن بود بعد راهش نمیدادن میگفت بابا من میخوام برم دعوتم گفت جا نیست گفت من مسیحیم گفت جا نیست بعد دید همسایه ی مسلمونش رفت تو جشن گفت اینا چرا رفتن؟گفت اینا کارت دعوت داشتن گفت خب اینا که مسیحی نیستن گفت نمیشه بعد یارو همسایه ی مسلمونش جشن گرفته بود برای کریسمس خودش برعکس تو خونش بود برای همسایشون که مسلمون بود و ندار غذا برده بود