2777
2789
خواستم خودم بگیرم اینجا پرسیدم گفتن خزه

خز نیست تازه امسال اومده😐

هر کی پول نداره از اینا میخره

شکل اناره وسطش یه نگین قرمز هست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اینجا رو کلمه طلا حساسن اصلاً شما بگو یه سوت طلا خریدم حمله میکنن بهت یهو😂😂😂😂😂😂😂😂پر مجازی و ...

ااصلا ن طلا هرچیز دیگه ای میگی بد جواب میدن 

دوست دارن توهین کنن اگه من فحش میدادم ب شوهرم میگفتم برام طلا نمیخره ی چیزی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کادو باید از سر شوق و اشتیاق باشه نه از سر ترس و اینکه یه دعوای جدید را بندازید،فقط باعث دلزدگی دوما ...

خوب عزیز الان کسی زور نکرده که حتما طلا کادو بدن 

جبهه ای که دارید را درک نمیکنم

ایشون سوال پرسیدن که توی این وضع هنوز طلا میخرن یانه!!! همین 

کادو باید از سر شوق و اشتیاق باشه نه از سر ترس و اینکه یه دعوای جدید را بندازید،فقط باعث دلزدگی دوما ...

دعوا با کی؟؟ استارتر بنده خدا اصلاً حرفی از دعوا نزد سوال پرسید با این اوضاع اقتصادی براتون طلا میگیرن؟ چون خیلی از شهرا رسمشونه یه تیکه طلا کادو میدن به عروس 

شما چرا عوض آقایون خودتو انداختی وسط تاپیک حرص میخوری؟؟

اصلاً شما ازکجا میدونی از سر ترس کادو دادن به عروس شاید کادو همراه با عشق و اشتیاق بوده 

احساس میکنم مجردی و کم سن وگرنه پخته تر بود حرفات

مجردم و با حرفش موافقم

منم فقط سوال کردم براتون میارن یا ن 

ب همسرم فحش دادم واییی برام نیمخره 

الان آخر هفته میان  خونمون بااینکه ی سال دوست بودیم هیچی نمیدونم چی میاره، از فوصولی مردم😂

منم ۱۲ سال متاهلم. منم موافقم. برای منم طلا آوردنولی قیمت اون موقع طلا کجا، الان کجا

ان شاءالله اگر ازدواج کنم برام مهم نیست بیارن یا نیارن

ولی بقیه برخوردها و طرز فکرشون برام مهمه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ااصلا ن طلا هرچیز دیگه ای میگی بد جواب میدن دوست دارن توهین کنن اگه من فحش میدادم ب شوهرم میگفتم برا ...

به نظرم بچه ساله فکر میکنه عقل کل و علامه دهره اصلاً موضوع تاپیکو متوجه نشده فاز ارشاد گرفته😂😂😂😂

منم فقط سوال کردم براتون میارن یا ن ب همسرم فحش دادم واییی برام نیمخره الان آخر هفته میان خونمون با ...

اگر داره امیدوارم براتون بیاره

اگر نداره ان شاءالله خدا بهش بده تو موقعیت ها بهتر براتون بیاره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اگر داره امیدوارم براتون بیارهاگر نداره ان شاءالله خدا بهش بده تو موقعیت ها بهتر براتون بیاره

واسه من هفته پیش سرویس گرفت 

آخر هفته شب یلدا 

فرداش روز زن

ماه بعدش ولنتاین 

بعد سالگرد دوستیمون

دیگه آدم انصاف داره با ی شاخ گل رزم خوشحال میشم