حسبنااللهه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 191 عنوان زندگی شیرینه ولی ما 32 بازدید | 3 پست زندگی اونقدرام سخت نیس بیخیال همه چی شوبه خودت سخت نگیرجدیش گرفتی که بهت سخت میگیره باهمه چی کناربیان اینکه خودم ازسختیاچیزی ندونم ن اتفاقاسختیایی کشیدم که اگه بگم... ولی اینویادگرفتم زیادسخت نگیرم هرچی باشه میگذره رفیق حواست به خودت باشه❤🙂 به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤ امروز | 14:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafariii عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 5472 شیرینه ولی ما پول نداریم من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
حسبنااللهه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 191 شیرینه ولی ما پول نداریم خدابزرگه رفیق غصه نخوراونکه خلقت کرده حواسش هست توفقط قدم اشتبابرندارمثلابخاطراون ازراه های حرام پول درنیارهمینطوربگذرون وشکرگذارباش 😊 به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤
fafariii عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 5472 خدابزرگه رفیق غصه نخوراونکه خلقت کرده حواسش هست توفقط قدم اشتبابرندارمثلابخاطراون ازراه های حرام پول ... نه راهی بلد نیستم بخوام کاری کنم 😂(شوخی میکنم ) فقط آرزومه سرکار برم مستقل شم این حس سربار بودن رو نداشته باشم و پدر مادرمو خوشحال کنم .... همین و همین من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...