2777
2789
عنوان

اسهال مزمن کودک

70 بازدید | 16 پست

مامانا دخترم ۱۳ ماهشه. الان ۴ روزه که اسهاله فقط روز اول تب داشت و رفع شد . بردمش دکتر فقط پدی لاکت داد که اونم اثر نمیکنه روزی ۸ بار اینا میره دستشویی و کاملا ابکیه چیکار کنم درست بشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زینک بده بهش. اجر داغش کن چند بار اجر رو بزار داغ بشه و بچه روش بشینه خیلی داغش نکن که بسوزه. ماست و نعنا. کته سفید. بلوط رو گاز بپز بعد بکوب بهش بده بخوره. نبات سوخته بدش. موزم خوبه اینا همه درمان اسهاله اگر خوب نشد رودش عفونت کرده انتی بیوتیک میده دکتر

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.
دکتر پدی لاکت داد دیگه . نه بو نمیده

پدی لاکت رو عفونت روده زیاد تاثیر نداره دکتر به بچه من یه شربت داد اسمشو یادم نیست بچه منم یکسال و دوماه بود اونموقع

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
درمانی نداره؟

اجیم بچه اش تا دو هفته اسهال تمام آبکی داشت

بعد بیچاره عرق سوز هم شد

همه کار کرد فایده نداشت

خودش کم کم بهتر شد

ولی تو ببر دکتر شاید بهتر شد

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊