2777
2789

یه پیرمردی خیلی پیر هم نی حالا تعریف میکرد اول خیلی عذر خواهی کرد و شکایت کرد از شغلش(یا تاکسی یا اسنپه)

میگفت یک روز یه خانمی سرراهم دستشو بلند کرد 

میگفت منم گفتم ماشین میخواد براش ایستادم 

میگفت وقتی سوار شد منتظر بودم بهم آدرس بده بهش گفتم کجا میرید خانم و همزمان نگاش کردم 

سینشو انداخته بیرون بهش میگه هرجا دوس داری منو ببر😐مرده هم عصبی شد بهش گفته پیاده میشی یا زنگ بزنم ۱۱۰ 

این هیچ 

منم فامیلمون همچین اتفاقایی براش افتاده 

اول فامیلمون میگم 

میگه یکبار پشت چراغ قرمز ایستادم و دختره در باز کرد سوار شد با سرو وضع قررتی میگه وحشت کردم بیچاره با زور و دعوا از ماشین پرتش کرد بیرون😂😂

یکبار هم یه میوه فروشی یه قدمی ماشین بود میگه رفتم میوه بگیرم تا برگشتم دوتا سوار شدن راضی هم نمیشدن پیاده بشن 

چقدر هرزه ها زیاد شدنا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایتا اکثرا چاخان میکنن حالا زن کرمو هم هست ولی اینایی که تعریف میکنن خودشون بیشتر کرم دارن

حالا شاید اسنپیه الکی میگه

ولی خدایی فامیل نزدیکمون تعریف میکرد مگه دروغ میگه واقعیت جامعه اس

منو نخورررررین ولی بعضی ها خیلی بی حیا شدن خیلی خدایی پسرا با حیا تر از خانم ها شدن

توی همین سایت هم خیلی‌ها ازشون دفاع میکنن 

یادمه در مورد این موضوع تاپیک زدم خانمی اومد میگفت پس چطور کسب درآمد کنیم چطور زندگی کنیم نگو خودش اینکاره بوده آخرش کاری کرد تاپیکم بترکه