2777
2789

باید رید تو قانون نه شاهد...اومدیم همه گفتن الان شبه قاضی باید بگه چون همه میگید شبه؟چند تا زن تو زندگیشون و حتی بعد طلاق تونستن حقشونو بگیرن مگه فقط بخاطر قانون مزخرررررررف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با لرزش دست حتی قاۻی بهش گفت چرا دستات میلرزه در اخر پارتی ...

خدا نگذره ازشون هیچی بت نداد اون مرتیکه؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

شاهد میخواد مگه؟

مگه خودشون استعلام نمیگیرن داراییشو؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

هر دو شاهو ها گعتن ماشینش نصادف کرده

الان کلا قراره مهریه نده؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

خونه ماشین و....

به اسمش بوده منتقل کرده؟ چرا از طریق اجرای ثبت اقدام نکردی توقیف میکردی یه درخواست تامین خواسته هم میدادی قبل از اینکه بفهمه توقیف میشد نمیتونست منتقل کنه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️