2777
2789
خب شما مدرک جور میکردی شاهد میاوردی که ایشون داره چرا حرص میخوری؟

هم جیز بردم  اخه ته داستان فهمیدم ک پارتیه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢

مهریه الکیه کاش دخدرا اینو بفهمن قبل ازدواج ،یا چیزی به نامشون زده بشه یا حق طلاق و طلا و ..بگیرن، البته اونی که روزی میده خداست و غم نداریو نخورید،امیدوارم خدا بخت و اقبالی بهتر از قبل برات رقم زده باشه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اسمش بوده منتقل کرده؟ چرا از طریق اجرای ثبت اقدام نکردی توقیف میکردی یه درخواست تامین خواسته هم م ...

ماشین داره زمین داره خوب وقتی پارتی دارن کارمنم  انجام نمیدن که

مهریه الکیه کاش دخدرا اینو بفهمن قبل ازدواج ،یا چیزی به نامشون زده بشه یا حق طلاق و طلا و ..بگیرن، ا ...

طلا تا موقعی که شکایت نکنه بگیره از دستت به دردت میخوره خونه یا زمین هم همینطور یعنی بعد طلاق اینا میشه سرمایه حق طلاق چیه؟اینکه از دست یکی خلاص بشی گیر آدم هول بیفتی؟

ماشین داره زمین داره خوب وقتی پارتی دارن کارمنم انجام نمیدن که

نمیشه که اخه اگه خواستی اسم و مشخصاتتو خط بزن پروندتو بخونم شاید بتونم کمکت کنم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

خونه ماشین و....

اگر بعد از دادخواست شما بره انتقال سند بده میتونی برگردونی حقتو بگیری پیگیری باید کنی همون موقع که دادخواست دادی میرفتی اداره ثبت هر چی بود رو توقیف میکردن...سهل انگاری کردی 

اگر بعد از دادخواست شما بره انتقال سند بده میتونی برگردونی حقتو بگیری پیگیری باید کنی همون موقع که د ...

مرسی گلم

طلا تا موقعی که شکایت نکنه بگیره از دستت به دردت میخوره خونه یا زمین هم همینطور یعنی بعد طلاق اینا م ...

چرا اینو میگی تو؟!

کی گفته همه بعد طلاق گیر آدم هول میافتن؟!

من ده تا مورد همین اطراف خودم دیدم که زندگیشون خیییییلی هم بهتر شده صیغه ی کسی هم نشدن!!!!

چقدر بدبینی تو!

حق طلاق هم خیلی مهمه چون وقتی مهریه یا طلا ازشون بگیری رَم میکنن میگن طلاق نمیدیم حالا بدو!

یک خانوم هست چهارده ساله گیر یک مرد عوضی افتاده و یارو طلاقش نمیده از اولم گفته میخوام اذیتت کنم وقتی پیر شدی ولت میکنم.

چیزی که نمیدونیو نگو هی همه رو هم ریپلای میکنی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot