تازه چشام گرم شده بود انگاری تو خاب ناله میکردم یهو حس کردم از کمر ب پایین سر شدم بعدشم شکممو باز کردن یهو پریدم بیشتر شبا همین کابوسارو میبینم😭😭😭زایمانم نزدیکه سزارینی ام زایمان دومه اولی واقعا ب بدترین شکل ممکنه وحشتناک و دردناک بود تو بدترین شرایط و بدترین بیمارستان حالم بده خیلی😭😭😭😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمیدونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی میکنه:»
من درد هردو رو کشیدم تا حد مرگ درد طبیعی اخرش سز شدم و بنظرم هزاران بار سزارین بهتره ولی خب بازم میترسم یکی از کاربرا گف بی حسیم زدن اما نشدم کامل حس کردم شکمو بزش زدم دردم میومد منم ترسیدم
ببین وقتی از اتاق عمل میارنت بیرون نیم ساعت تو اتاق ریکاوری میزارنت ک بچه شیر بدی اونجا نمیدونی چقدرررر بدنت به لرزش در میاد بعد کم کم اثر بیهوشی کم میشه و درد زیاد میشه برای من اینطوری بود که حس میکردم تو شکمم یه چیزی داره تموم میخوره با درددددد زیاد البته مادر بزرگم گفت طبیعی هم باشی همین درد رو داری چون رحم داره برمیگیره سر جای خودش ( البته حرفشو زیاد یادم نیست ) برای من شیاف هم جواب گو نبود درد داشتم و ناله میکردم بعدشم که درد راه رفتن خیلی زیاااده اولین بار از تخت پایین اومدن وحشتناکههه یه چیز بد دیگه هم اینه ک برای دستشویی رفتن مامانم بود و خجالت میکشیدم بدون کمکی نمیشه دستشویی رفت شیاف هم بایدد همراه خودت بزارن که بار خجالت میکشیدم
با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمیدونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی میکنه:»
من درد هردو رو کشیدم تا حد مرگ درد طبیعی اخرش سز شدم و بنظرم هزاران بار سزارین بهتره ولی خب بازم میت ...
عهه مثل من
عزیزم تومنی.منم اولین بچه راباشرایط توزایمان کردم.وبرادومی استرس داشتم.همش یادزایمان اولم میفتادم ومیترسیدم.اتفاقا دومی راهمان بیمارستان زایملن کردم.ازمن که تجربه دارم بشنو.من جلوی دیگران خجالت نیکشیدم بگ استرس دارم.ولی درسته بچه دون همان بیمارستان بودولی یه دنیا فرق میکرد آنقدزایمانم راحت بود ودردی نداشتم وبعدسزارین هم خودم کارهام میکردم.من توکل بخدا کردم.ولی این روزهای شیرین وخاطره انگیز آخربارداری رابرای خودت تلخ نکن با افکارالکی ومنفی .خوشحال باش بزودی صاحب یه عزیز میشی.باورکن زایمان دوم خیلی راحت تر از زایمان اول هست
۷ لایه از شکمو باز میکنن تا به رحم برسن... بعد از عمل ۱۲ ساعت رو کمر خوابیدی و نباید حتی سرتو یک میل بالا ببری... دردهای وحشتناک داره مثل یک اهن گرم و تیز ک محکم و با فشار فرو میکنن تو رحم و مثانه ات...بعد از ۱۲ ساعت ک بلند شدی حس میکنی دو نصفه شدی حسمیکنی شکمت باز و بسته میشه
۷ لایه از شکمو باز میکنن تا به رحم برسن... بعد از عمل ۱۲ ساعت رو کمر خوابیدی و نباید حتی سرتو یک میل بالا ببری... دردهای وحشتناک داره مثل یک اهن گرم و تیز ک محکم و با فشار فرو میکنن تو رحم و مثانه ات...بعد از ۱۲ ساعت ک بلند شدی حس میکنی دو نصفه شدی حسمیکنی شکمت باز و بسته میشه