2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 183 پست

تروخدا اگ حس میکنید دروغ میگم و این چرندیات لطف کنید از تاپیکم برید بیرون اعصاب امثال شمارو ندارم همون کامنت چند نفر رو ک درست نظر داده بودن خوندم کافی بود برام تا آروم شم و از اون فشار عصبی کم شه 

به سلامت

منم یه دفعه مهمون تازه عروس دوماد داشتم( چندروز خونم بودن) پسره زنش رو بلند کرد از لب هم رو بوسیدن ب ...

شما اون کارو کردن هیچی نگفتین بعد اینا ما هیچ کاری نکردیم و اینجوری کردن🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا زمان شما اینجور کارا عیب بود عقده شده

چه پیامایی که میدی رو مخه

فقط خواستم همینو بگم لپ کلام رو نمیگیری فقط حرف خودتو میزنی بچه ای یا نسبت به فهمیدن مقاومی؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
خیلی خیالی بود و اگه واقعی باشه اسی ازت بدم اومد دخترخاله راست گفته وقتی همه خانما داشتن سبزی پاک می ...

من چرا باید برم سبزی خونه اونارو پاک کنم 

یه بار خواستم کمک کنم شوهرم نزاشت 

بعدشم خونه مادرشوهرمه اون ذوق میکنه برامون به اونا چه

خیلی خیالی بود و اگه واقعی باشه اسی ازت بدم اومد دخترخاله راست گفته وقتی همه خانما داشتن سبزی پاک می ...

چرا باید سبزی خاله شوهرش پاک کنه ؟؟؟؟

کار دستی نه فیلم اصلا ببینه 

به اسی چه بیاد سبزی خاله شوهر پاک کنه آخه

خیلی سختش خاله بره سبزی پاک کرده بخواب

دراز کشیده رو پاش حرف بزنن چی گناه آخه 

اون حرف زدن دختر خاله شوهر رشته 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عزیزم دلم تیره نیست ولی حرمت و حیا کجا رفته .بعد هم جلوی یه دختر مجرد .میتونن عشقبازی رو تو خلوت خود ...

از کی تا حالا سر گذاشتن رو پای شوهر و راجب خرید وسایل حرف زدن شده عشقبازی ؟

خب از بغل آقاییت بیا بیرون دو دیقه برو پیش مادر شوهرت آرومش کن اگ میتونی اگ نمیتونی دل بکنی ک هیچ

از کامنتت خندم گرفت😂😂ولی جدی اینایی که به اقاییشون میچسبن خوبن من همیشه شوهرم شاکیه که چرا توجمع نمیای پیش من خوشش میاد تو جمع اویزونش بشم منم که اصلا

از کی تا حالا سر گذاشتن رو پای شوهر و راجب خرید وسایل حرف زدن شده عشقبازی ؟

حالا شاید یه طوری دید داشتن و می دیدنتون... مثلا ما  کابینت اوپن مشکیه و مثل آینه اونور ال و تلویزیون رو هم می بینیم... به هر حال شما یه کم رعایت کن وقتی کسی خونشون هست. بنظرم حالا یه جور هم به شوهرت بگو زشت بوده پرتشون کرده از خونه بیرون و سبزیا رو هم ریخته جلوشون... هر چند رفتار و گفتار اونا هم زشت بوده. نمیدونم...