2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4940 بازدید | 183 پست
من بودم فقط مادرشوهرمو طلا میگرفتم گور پدر اونا خاله شوهر کیه تموم شد رفت دیگه

کاری به اونا ندارم گور پدرشون جو خونه و دعوا داره اذیتم میکنه 

به خدا منم تا حالا تو به مادرشوهرم نگفتم نه از رو خودشیرینی واقعا عزیز بوده برام و حالش بخاطر فحش هایی ک شنید بد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به اونا ندارم گور پدرشون جو خونه و دعوا داره اذیتم میکنه به خدا منم تا حالا تو به مادرشوهرم نگف ...

خب از بغل آقاییت بیا بیرون دو دیقه 

برو پیش مادر شوهرت آرومش کن 

اگ میتونی اگ نمیتونی دل بکنی ک هیچ

واااای بعد همه رو شستی؟چندشم شد

اره همه رو تا کرده بودن گذاشته بودن تو کمد دیواری من ندیدم اونا ک رفتن یهو دوروز بعد مهمون دیگه اومد ،اومدم پهن کنم دیدم ای واااای ... افتضاح بودا...بعد جالبه خانمه نماز میخوند هر چی گفتم برو دوش بگیر حموم برو نمی‌رفت 🤷‍♀️

شوهرشه به دوس پسرش بماله خودشو ؟ تحمل ندارین عشق دونفرو ببین ملت ما باید فقط دعوا ببین

چراقضیه رواحساسی میکنی بخدافازبعضیارودرک نمیکنم چرافکرمیکنن عشقبازی وروابطتشون مهمه وبایدبکننش توحلق ملت

چراقضیه رواحساسی میکنی بخدافازبعضیارودرک نمیکنم چرافکرمیکنن عشقبازی وروابطتشون مهمه وبایدبکننش توحلق ...

اینا تو اشپزخونه بودن یک دوما کی خواستن بکنن تو حلقشون ؟ دختر خالش چون کمک نکرده فشاری شده وگرنه ادم نرمال نمیاد به یه بوس بغل تازه عروس داماد گیر بده

کاربر جدید نیسم !♡
روت نمیشه بری بیرون ولی روت میشه عی خودتو بمالونی به شوهرت عجیبیا

من تو خانواده ای بزرگ شدم ک پدرم از در میومد باید مادرم رو میبوسید و بغل میکرد خانواده همسرم هم همینه مگ مرد غریبه بوده شوهرمه مگ مادر و پدرش مشکل دارن هزار بار بوده شوهرم سرمو و لپمو دستمو جلوشون بوس کرده یه قرآن ذوق کردن

همه تاپیک هاتو خوندم 🥹😂چرا انقدر رقیب داری؟ببین یه توصیه

اصلا اصلا اصلا ذیگه نزار کسی چیزی از زندگیت بفهمه وگرنه بدبخت عالم میشی از من گفتن بود

ازدواجت سنتیه یا عاشقانه

فکر کنین یکی مثل خاله همچین چیزی بگه تهش اینه که مادرشوهر سرسنگین میشه و زود بساط سبزیو جمع میکنه و خاله رو راهی میکنه

حالا تاپیک استارتر...خاله و دخترخاله رو پرت کردن تو حیاط...اونا نیمساعت اونجا موندن...طرفین مدام به هم فحش میدادن...شوهرخاله اومده تو خونه مردم یه دل سیر زنشو زده...وقت رفتن شوهر پریده رو ماشین در حال حرکت گفته انتقام میگیرم...پدرشوهر گفته کات فوراور...

بعد استارتر میگه یه دلیل بیارین دروغ میگم🤣

همون والا اینا فقط دوس دارن دعوای زن و شوهری ببین چون تو خانوادشون عیبه زن وشوهر همو ببوسن پس چیکار ...

تو این سرما برن بیرون مریض.بشن

الان نگفت دعوا زشته ولی خوابیدن رو سریع گفت زشته

جلو بچه دعوا کنی خوبه هم بوس کنی میشه کفر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نمیدونم بخدا خیلی حس بدی دارم اصلا باورم نمیشه هیچیش باورم نمیشه تو عمرم همچین دعوایی تو حانوادمون ن ...

ماشاءالله به مادرشوهرت امیدوارم همیشه باهم خوب باشبن ان شاءالله   مادرشوهرمن ک اگ بلانسبت مث خرم واسش کارکنیم وخوبی کنیم بازم پشت سرمون حرف میزنه یک رکعت نمازشم قضانیس ولی شانسه 😐