2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4881 بازدید | 183 پست
واقعا میدوارم اینهمه وقاحت دروغ باشه

شده یه اتفاق رو مرور کنین چیز شبیع فیلمی ک بزنی حالت ۲x  بیاد جلو جشمتون؟ 

انقدر فشار عصبی ازش رومه الان اینجوری شدم 

فقط میخوام برگردم صبح و نیام اینجا 

تمام ذوقم کور شده حس میکنم قفسه سینم سنگینی میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی بد می‌دوننبعد میبینی این یک دختر 14ساله گفته ک تو پارک رو پای پسر خوابیده هم کم مونده ب....ن ...

همون والا اینا فقط دوس دارن دعوای زن و شوهری ببین چون تو خانوادشون عیبه زن وشوهر همو ببوسن پس چیکار کنن تازه عقدم هستن قیافه بگیرن برا هم خوبه؟

کاربر جدید نیسم !♡
۱.حس دروغ بودن این تاپیک داره خفم می‌کنه۲.چقد مرده بیشعوری بوده به خاطر یه غریبه زنشو زده۳.متم متنفر ...

کلا تاپیک های قبلی هم انگار که صحنه های رمان ها رو آورده بیرون😂🙂

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸

از دو چیز در بین خانواده و فامیل بر حذر باش

گفتن عیب همسرت

بروز عواطف و احساسات بین خودتو همسرت

هر دوی اینها از عدم بلوغ میاد

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

منم یه دفعه مهمون تازه عروس دوماد داشتم( چندروز خونم بودن) پسره زنش رو بلند کرد از لب هم رو بوسیدن برد تو اتاق .....بماند ک روی تشک هایی ک برا خوابشون داده بودم پر از لک شده بود😬😬😬😬😬  در عین حال ک متنفر بودم از کاراشون ولی حرفی نزدم به خاله اصلا ربطی نداشته میرفتن خونشون خیلی تحملش سخت بوده

خیلی خیالی بود و اگه واقعی باشه اسی ازت بدم اومد دخترخاله راست گفته وقتی همه خانما داشتن سبزی پاک میکردن تو داشتی کاردستی درست میکردی؟!یکم رو خودت کار کن 

یعنی چی بعدش خابیدم رو پاشوهرم اینم تو جمع واقعا کارتون بیشخصیتی بوده 

اسی اینو له عنوان یه تازه عروس بدون همه شوهر دارن اگه ام ندارن بعدا شوهر میکنن

دعوای مزخرفی بوده و خانواده شوهرت مثل احمقا رفتار کردن!

کو تا یلدا از الان چی داشتی می پختی واسه یلدا؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
حس دروغ بودن از تاپیک گرفتم خدافظ

تو بغل شوهر داره تاپیک می‌نویسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
۱.حس دروغ بودن این تاپیک داره خفم می‌کنه۲.چقد مرده بیشعوری بوده به خاطر یه غریبه زنشو زده۳.متم متنفر ...

یه دلیل بیارین ک بخاطرش بخوام دروغ بگم 

به مرگ عزیزم دروغ نیست 

آره حق دارین خودمم سخته برام هضمش 

ولی ما داشتیم کار میکردیم و هیچ چیزی هم غیر این نبوده