2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4548 بازدید | 183 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا ولی این که جلوی همه عشق بازی میکنید و بعل همدیگه اید .خیلی زشته به خدا .اونم جلوی یه مادر و ...

نیومدن وسط جمع س.ک.س کنن که مگه یه بوس و بغل چیه الان ملت تو خیابون لب میرن چرا دلتون انقد. تیرس

کاربر جدید نیسم !♡
وااااای باز این مدل نظرها. باشه باشه شما روی پای شوهرت بخواب تو جمع. رااااااحت

نه بچه هستم نه بی حیا

بابا شما ها منفی هستین

دیگه سرش بزار رو پای شوهرش و حرف بزنن فقط چیه مگه

انگار دارن هم میمالن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

نمیتونم باور کنم، خداحافظ.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

فقط اونجایی که شوهرت به شیشه ماشینشون زد خیلی هندی بود🤣🤣🤣🤣

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه بچه هستم نه بی حیابابا شما ها منفی هستیندیگه سرش بزار رو پای شوهرش و حرف بزنن فقط چیه مگهانگار دا ...

وای خانم من واقعا در مورد این مدل نظرات حرفی ندارم. شما هرررر کاری دوست دارید انجام بدید. 

اول که باور نمیکنم.

دوم، هم اونا اشتباه کردن هم شما، الان بغل شوهرت نلرز پاشون او ننه بیچاره اشو دلداری بده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

شما تو اتاق رو پای شوهرت دراز کشیده بودی یا تو پذیرایی جلوی چشم همه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

شوهرشه به دوس پسرش بماله خودشو ؟ تحمل ندارین عشق دونفرو ببین ملت ما باید فقط دعوا ببین

اکثرا میگن جلوی جمع درست نیست این رفتار پس رای با اکثریته نه نظر تو 

حیا چیزه خوبیه 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید