2777
2789
عنوان

سرطان خون در بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا پادرد بهش گرمی بده شیره انگور یا نبات بریز تو آبجوش بده بخوره.غذاهامون همش سردیه تاثیرداره.دخترم ...

اینم مراعات نمیکنه شلوار نازک همش حیاطه بدون جوراب

اینم مراعات نمیکنه شلوار نازک همش حیاطه بدون جوراب

خب علتش همینه.سرماخورده .اول خودت روآروم کن بخدا توکل کن.منم خیلی استرسی ام.تلویزیون یه سریال نشون بده توش بچه ای یه اتفاقی براش بیفته یا مریضی بگیره میگم نکنه دور ازجون بچه من اونجوری بشه.استرسم هم ارثیه

خب علتش همینه.سرماخورده .اول خودت روآروم کن بخدا توکل کن.منم خیلی استرسی ام.تلویزیون یه سریال نشون ب ...

دقیقا منم اونطوریم

خدا نکنه یه بچه ای مریض شه همش استرس میگیرم اینم اون مریضی رو داره خیلی حساسم روش 😞خدا کنه چیزیش نباشه وگرنه من میمیرم

دقیقا منم اونطوریمخدا نکنه یه بچه ای مریض شه همش استرس میگیرم اینم اون مریضی رو داره خیلی حساسم روش ...

اگه تک فرزنده یکی دیگه بیار .اینا همش عواقب تک فرزندداشتنه.من نمیتونم وگرنه دوست دارم

اگه تک فرزنده یکی دیگه بیار .اینا همش عواقب تک فرزندداشتنه.من نمیتونم وگرنه دوست دارم

اره تکه الان باردارم بچم همش سقط میشه اینم تاالان مونده ولی استرس این نمیذاره هعی میگم یه اتفاقی میوفته

الان شنبه قراره ۵ساعت راه بریم ببریم دکترش مجبورم خودمم برم بااین وضعیت

اره تکه الان باردارم بچم همش سقط میشه اینم تاالان مونده ولی استرس این نمیذاره هعی میگم یه اتفاقی میو ...

هیچ اتفاقی نمیفته.یه ویروس ساده ست.پادردش هم برا رشد و سرماست که مراعات نمیکنه.البته دکترببرش ولی وسواس نباش.اگه خدا نخواد برگ از درخت نمیفته.هر روز آیت الکرسی بخون صدقه بده دلت آروم بشه

هیچ اتفاقی نمیفته.یه ویروس ساده ست.پادردش هم برا رشد و سرماست که مراعات نمیکنه.البته دکترببرش ولی وس ...

ممنون عزیزم خدا از،دهنت بشنوه دعا کنین چیزیش نباشه

من بیشتر بخاطر طولانی شدن دل دردش ناراحتم

دو هفته پیش هم سرما خورده بود هنوزم سرفه میکنه همه چی خورده بهم فک میکنم مشکل جدی باشه چون بیماری انگار از بدنش خارج نمیشه