2777
2789
عنوان

سرطان خون در بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 45 پست
میدونی استرسی که به این بچه میدی این حساسیت بالا این جو دکتر ببر ازمایش ببر خودش میتونه علت این دل د ...

نه اصلا بچه استرسی نیست ولی رو مریضی از اول خیلی حساسه

تحمل درد نداره تا یکم دل درد میگیره هعی گیر میده دلم درد میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دل دردش ۷ ۸ماهه واسه الان نیستاز دیشب یهو بالا اوورد دیگه از صب چیزی نخورده میگه پام هم درد میکن ...

دل درد بچه ها ممکنه ازیبوست باشه.اونیکه مال هفت هشت ماهه.استفراغ وپادردهم مال ویروس گوارشیه دخترمن چندهفته پیش گرفته بود.بدن درد تب اسهال واستفراغ.دورازجون بچه شما وهمه بچه ها بچه دوستم سرطان خون گرفته بود تبی که پایین نمیومد و کبودی روی بدنش داشت.خداروشکر خوب شده

نگران نباش خدایی نکرده اگه همچین چیزی بود تو آزمایش خون معلوم میشد ، دلدرد و بالا اوردنش احتنالا یا ...

عزیزم مهر اندوسکوپی شد معدش چیزی نبود گفت رفلاکس داره 

ولی بعید میدونم رفلاکس اینقد طولانی بشه هعی هرروز بگه دلم درد میکنه

دل درد بچه ها ممکنه ازیبوست باشه.اونیکه مال هفت هشت ماهه.استفراغ وپادردهم مال ویروس گوارشیه دخترمن چ ...

این اسهال بدن درد نداره فقط استفراغ و میگه پام درد میکنه 

بچه دوست شمارو چطوری فهمیدن سرطانه؟منظورم اینه از رو آزمایش ساده خون بود؟چند سالش بود دل درد پادرد نداشت؟

نه اصلا بچه استرسی نیست ولی رو مریضی از اول خیلی حساسهتحمل درد نداره تا یکم دل درد میگیره هعی گیر می ...

همین حساسیت استرسه دیگه ‌عزیزم ‌ مشخصه که حساسید رو این چیزا اگر مثلا اون بگه دل درد دارم شما یه نبات بهش بدی بگی الان خوب میشی شاید خیلی وقتا راحت خوب بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببرش فوق تخصص گوارش کودکان شاید التهاب روده داره

عزیزم فوق تخصص گوارش کودکان میبرم ما اردبیلیم اردبیل بردم دیدم جواب نگرفتم بردم تبریز والا اونم بی جواب موندم فعلا

التهاب روده تو چی معلوم میشه سونو ازمایش یاچی؟

این اسهال بدن درد نداره فقط استفراغ و میگه پام درد میکنه بچه دوست شمارو چطوری فهمیدن سرطانه؟منظورم ا ...

یک ساله بود .تب کرد با کبودی یه آزمایش خون ساده.

پادرد برا رشد ممکنه باشه یا بدشکلی مفاصل مثل پا پرانتزی یا چرخش پا به داخل .اینا باعث میشه بچه بایذره راه رفتن پادردبگیره

همین حساسیت استرسه دیگه ‌عزیزم ‌ مشخصه که حساسید رو این چیزا اگر مثلا اون بگه دل درد دارم شما یه نبا ...

اره بابا خودم خیلی حساسم بدبختم

هعی میپرسم پات درد میکنه شب از خواب صداش میزنم پات بازم درد میکنه یه هعی میپرسم شکمت بازم درد میکنه

یک ساله بود .تب کرد با کبودی یه آزمایش خون ساده.پادرد برا رشد ممکنه باشه یا بدشکلی مفاصل مثل پا پران ...

خداروشکر باز خوب شده

نه این مهر ماه که آزمایش دادم سالم بود خدا کنه اینبارم چیزی نباشه تو آزمایشش

هربار سرما خوردنی میگه پام درد میکنه راه نمیره ولی اینبار سرما نخورده میگه

۷سالشهاون دیگه چیه؟

یعنی خودش روبزنه به مریضی الکی بگه دل درد دارم.استرس مدرسه ممکنه باعث بشه.یکی از اقوام من روزایی که زبان انگلیسی داشت مریض میشد حتی بالا میاورد بعدا خودش فهمیدازاسترس زبانه.بچه شماکوچکه نمیتونه درک کنه

یعنی خودش روبزنه به مریضی الکی بگه دل درد دارم.استرس مدرسه ممکنه باعث بشه.یکی از اقوام من روزایی که ...

نه عاشق درس و مدرسه هست میدونم بهونه نمیکنه

ولی خیلی حساس شده رو شکم درد 

بخاطر حساسیت من حساس شده

استرس داشتنی هم میگه شکمم درد میکنه اونو میدونم