2777
2789
عنوان

تمیزی قبل از اثاث کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست
اول ماسک بزن قبل استفاده از شوینده ..چون آسیبش بیشتر از سیگار کشیدنه ...بعد شوینده ها رو اصلا و ابدا ...

شوینده اکتیو محصولی داره که بشه کابینتا رو هم تمیز کرد؟

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این برای اشپزخونه خوبه ولی برای دستشویی بنظرم باید یه چیز قوی تر باشه من مایع کرمیشو میزنم برای دستش ...

سیف چند منظوره که سفیده منظور شماست؟

قوی تره؟

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

شوینده اکتیو محصولی داره که بشه کابینتا رو هم تمیز کرد؟

من خودم آب و سفید کننده رو داخل اسپری میریزم .تمیز،میکنم ..اگه کابینت حساسه سفیده کننده کمتر بریز..واقعا چیزای دیگه جواب نمیده ..همون ریکا رو بزن کافیه ...بقیه شون فقط اسم الکی دارن ..واقعا جواب نمیدن ...و تمیز نمیشه ..

من خودم آب و سفید کننده رو داخل اسپری میریزم .تمیز،میکنم ..اگه کابینت حساسه سفیده کننده کمتر بریز..و ...

ریکا استفاده کردم نوچ نمیشه؟

ببین دقیق نمی دونم چند منظوره ست یا نه ولی کرمیه رنگشم سفیده روشم عمس سرویس ها هست

مرسی عزیزم

دامستوس،جرم گیر novitex هم من همیشه استفاده میکنم راضیم ،دستکش و کلی اسکاچ

برای شیرآلات هم میشه؟

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

من خودم آب و سفید کننده رو داخل اسپری میریزم .تمیز،میکنم ..اگه کابینت حساسه سفیده کننده کمتر بریز..و ...

اگر سفید کننده منظورت وایتکسه که بوی خیلیییی بدی داره اذیت نمیشی؟

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

برای شیرآلات هم میشه؟

نمیدونم بستگی به جنس شیرآلات داره یه موقع جرم گیر نزنی خراب بشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برای سرویس جرم گیر بزن ...برای شیرآلاتش سیف آبی بزن واقعاااا خوبه ...یه دور آبکشی هم تاید بزن

ممنونم از راهنمایییتون