2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی هاش

مهربونه،مسئولیت پذیر هست و میگه یه لحظه به زن و بچه هام سخت بگذره و کاری نکنم و کمک حال نباشم از خودم متنفر میشم و این را در عمل بارها دیدم.وظایفش و حد و حدودش را میدونه،حقوق من به عنوان زن را میدونه و ممانعت نمیکنه از اینکه به حقم برسم.فقط یه جا اونم پوشش که من کنار اومدم

برای زندگیمون هزینه میکنه،ولخرج نیس،اهل رفیق بازی و م.شروب و مواد و... نیس،چشم پاک

بدی هاش

حرف خانوادش بعضی وقتا خیلی روش اثر میذاره

یه وقتایی مثل کنه می چسبه به مادرش و بی درک میشه

رو پوشش حساس هست و تعصبی متاسفانه

اجازه آرایش و عمل های زیبایی و کارهای زیبایی اصلا نمیده

کم رو و خجالتی،پول قرض بده یارو بکشه بالا روش نمیشه حرف بزنه

تو جمع میریم خجالتی،درونگرا

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

خوبیهایی که گقتی از بدیهاش بیشتره

آره

بخاط همین باهاش موندم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...