2777
2789

عوارض نداره؟ من تنگی نفس دارم نمیتونم عمل کنم اگه لیفت بینی انجام بدم چطوره؟شرایطشو میدونید؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکار هارو انجام نده من ۴ ماهه عمل کردم هر ماه میرم ویزیت تو مطب پره آدم هایی که یا آنزیم زدن بینی تعییر رنگ داده یا فیلر زدن اومدن خالی کنن یا لیفت کردن با نخ یا پلاسما جت اگه نمی تونی عمل کنی درستکاری نکن بینی رو چون پشیمونی داره مثل کسایی که من گفتم عوارض میده مجبوری از مطب این دکتر بری اون دکتر

اینکار هارو انجام نده من ۴ ماهه عمل کردم هر ماه میرم ویزیت تو مطب پره آدم هایی که یا آنزیم زدن بینی ...

جداً؟ من تنگی نفس دارم اصلا نمیشه عمل کنم نمیتونم ولی یه خانومه ک سالن داره میگف انزیم یا فیلر و اینا میتونه خوب باشه برات دوسداشتم یذره عروسکی طور شه 

ینی این لیفت و چیزا عوارض داره؟ پس چیکار کنم😔

اینکار هارو انجام نده من ۴ ماهه عمل کردم هر ماه میرم ویزیت تو مطب پره آدم هایی که یا آنزیم زدن بینی ...

دوروزه چسب لیفت بینی زدم حس میکنم امروز باد کرده دماغم😐

چطور مگه؟ با چی عوارض نداره ک انجام بدم؟

تو مطب دکترای ترمیمی کسایی هستن که بخاطر نخ عفونت گرفتن یا نکروز شدن

کلا روش اصولی ای نیست من تا حالا دکتره با سوادیو ندیدم که تاییدش کنه چون یسری نخه که داره فشار وارد میکنه به بافت داخل

تنها راهش عمله که اونم باز ریسکه، ژلم میگن نزنید ولی پیش دکترای خیلی عالی بنظرم ژل کم ریسکه

جداً؟ من تنگی نفس دارم اصلا نمیشه عمل کنم نمیتونم ولی یه خانومه ک سالن داره میگف انزیم یا فیلر و این ...

تنگی نفس با عمل درست میشه راحت میشی برو عمل کن هم تنفست درست بشه هم زیبایی .

فقط دستکاری نکن آنقدر دیدم عوارض داده بیچاره ها موندن چیکار کنم

تو مطب دکترای ترمیمی کسایی هستن که بخاطر نخ عفونت گرفتن یا نکروز شدنکلا روش اصولی ای نیست من تا حالا ...

دماغم اصلا بد نیس ولی چن وقته رفته رو مخم ک عروسکیش کنم حالا دوروزه چسب لیفت میزنم بهش امروز حس میکنم بادکرده بخدا😐😂

جداً؟ من تنگی نفس دارم اصلا نمیشه عمل کنم نمیتونم ولی یه خانومه ک سالن داره میگف انزیم یا فیلر و این ...

تمام کسایی که گفتم تو سالن یه بی وجدان آنزیم و فیلر و نخ لیفت براشون انجام داده بود

تمام کسایی که گفتم تو سالن یه بی وجدان آنزیم و فیلر و نخ لیفت براشون انجام داده بود

اره بفکر جیب خودشونن خیرندیده ها

از عوارضشم ک هیچییی نمیگن فقط بلدن پول بگیرن 

دماغم اصلا بد نیس ولی چن وقته رفته رو مخم ک عروسکیش کنم حالا دوروزه چسب لیفت میزنم بهش امروز حس میکن ...

کلا ولش کن، همه این کارای زیبایی ریسک داره اعصاب ادمو خورد میکنه زندگیتو بکن خوش باش

اره بفکر جیب خودشونن خیرندیده هااز عوارضشم ک هیچییی نمیگن فقط بلدن پول بگیرن

من دیدم میرن آرایشگاه انجام میدن بیچاره یا نکروز میکنن یا تغییر رنگ بینی که بیشترشون حتی با عمل هم درست نمیشن