2777
2789
عنوان

با شوهرم دعواکردیم مامانم برگشت بم گف گوه خوردی بدبختی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 94 پست

وای وای وای 

اول ازهمه اگه طلا داری یا پولی چیزی سعی کن باهاش یک خونه اجاره کنی و بعدش اگه بابات خوبه ودرکت میکنه باهاش حرف بزن بعدم کارای طلاقتو بکن قبلش هم یک کار هم پیدا گن که پول داشته باشی چون بدون پول نمیشه 

اون مرتیکه هم دوروز تو خونه نباشی میفهمه خر کیه و دستمال کاغذی خودشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بحث زن و شوهری همه حرفی پیش میاد دلی نیست جدی نگیر بهتره گفته نشه ولی هر دو طولانیش کردید و کش دا ...

با این حجم از بی احترامی وتحقیر شدن چجوری فردا اشتی کنه چقدر زنا بد بختن بخدا لعنت به مرد زور گو

اره مامانم همیشه اینکارو میکنه

واقعا جلو خودمو گرفتم ب مامانت بی احترامی نکنم خوب مادر من اینجوری داره اجازه میدید دخترتو خورد کنن از حرفهای شوهرت تا فیهاخالدونم سوخت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عزیزم چقدر با این حرف مامانت احساس بی پناهی کردی

بی پناهی چیه قشنگ احساس کردم تو این زندگی دیگه جا ندارم اون موقع بغض کردم ایشالله خدا منو بکشه داغ رو دلت بزار

شروع کننده ماجرا تو بودی مهریه چیه میندازی وسط ولی دیگه شوهرت مابقیش مقصر بوده خدایش سر این به زن خودت توهین کنی مرد حسابی 

زن بدبخت بچه و خونه تمیز و...

اخرشم القاب زشت واقعا جای تاسف داره

همیشه اینجوری بوده؟

اما مادری که پشت دخترش نباشه مادر نیست واقعا

عزیزم واقعا  تو چرا خودتو بکشی اونی باید خودشو بکشه اسم خودشو گذاشته مرد بعد به زنش میگه برو خونه بابات

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.