2777
2789
عنوان

چیدن جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست
خیلی بی شعوره از خانواده شوهرش هیچ کس باهاش حرف نمیزنه

دیگه تو که رفتی اونجا باید یه ترفند بزنی. بذار بیاد کلا جوابشو نده به شوهرتم بگو نمیخام باز دم عروسی دلخوری ایجاد شه بذار شوهرت سمت تو باشه خودش مدیریت کنه رابطه رو چون یه جا هستین کارتون سخت میشه اگه شوهرت همکاری نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه تو که رفتی اونجا باید یه ترفند بزنی. بذار بیاد کلا جوابشو نده به شوهرتم بگو نمیخام باز دم عروسی ...

خیلی ازش متنفرم خیلییی، مگه میشه آدم اینقدر عوضی

خیلی ازش متنفرم خیلییی، مگه میشه آدم اینقدر عوضی

حالا مونده تا ببینی فک کن این تو عقدت اینطوری بوده به نظرم بعد عروسی بدترم بشه... من فکر میکردم مادرشوهرم فرشتس ولی از هیچ بدی برام دریغ نکرده خدا خیرش نده سپردم دست خدا

[QUOTE=364533110]حالا مونده تا ببینی فک کن این تو عقدت اینطوری بوده به نظرم بعد عروسی بدترم بشه... م ...

اره اصلا ارامش ندارم از دستش سه تا بچه داره هر چیز خوبیو برا اونا میخاد هیچ انتظاری نداره ولی همه کاراش دخالتاش برا شوهر منه واقعا زندگیمو زهر کرده

اینم میدونه گاهی دعواشون میشه ولی باز مادرشه خیلی اوقات کوتاه میاد و از حق ما میزنع

چند روز دیگه میرم خونه مادر شوهرم از الان نگران تیکه های اون عوضی هستم نمیدونم جوابش رو بدم یا نه اصلا چی بگم

چند روز دیگه میرم خونه مادر شوهرم از الان نگران تیکه های اون عوضی هستم نمیدونم جوابش رو بدم یا نه اص ...

جواب ندی بیشتر میسوزه، من اکثر اوقات اصلا انگار نشنیدم نگاشم نمیکنم یا یه لبخند میزنم رومو برمیگردونم انگار نه انگار بعضی وقتا هم جوابشو میدم مثلا بی احترامی اینا نمیکنم ولی قشنگ میشونم سرجاش