2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

145 بازدید | 41 پست

سلام بر همه نی نی سایتی ها

سوالات حقوقی اگر دارید بپرسید

سوالات مربوط به نفقه و مهریه رو داخل تاپیک های قبلیم توضیح دادم میتونید به اونها مراجعه کنید

پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما سپاسگزارم (ممکنه کمی طول بکشه پاسخ به سوالات)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختری رو که ۴ نفر تهدید میکنن و دختره هیچ مدرکی نداره چیکار کنه؟😂💔

تهدید به مرگ تج.اوز تهدید به آبرو

طرفشم خودش پلیسه،کسی که تهدید میکنه

و میدونه اگه اقدام قانونی کنه بدبختش میکنن

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

حوزه کاری دکترای تجارت بین الملل چجوریه ؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

پسری که مدام مزاحمت ایجاد میکنه پیام های مثبت ۱۸ میفرسته ازش شکایت کردم با فیش حقوقی ازاد شده ولی به مزاحمت هاش ادامه میده باید چکار کنم؟

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

سلام 

۱. برای گرفتن حق طلاق و حضانت فرزند و تحصیل و ... 

اگه صرفا داخل عقدنامه ذکر بشه کافیه ؟ اگر نه باید چی کار کنیم ؟ و چه مراحلی و چه زمانی طی کنیم؟ 

۲. من یه ماشین دارم که سندش به اسم منه 

اما ماشین دست برادرمه ( خودم بهش دادم ) 

و بیمه ماشین به اسم برادرمه 

اگه یه موقع تصادف با عابر پیاده تصادف کنه 

قانون سراغ من میاد یا برادرم ؟ 

پسری که مدام مزاحمت ایجاد میکنه پیام های مثبت ۱۸ میفرسته ازش شکایت کردم با فیش حقوقی ازاد شده ولی به ...

ایشون فیش حقوقی رو به عنوان ضمانت گذاشتن، به وقتش بررسی میکنن و جلسه رسیدگی دادسرا و دادگاه برگزار میشه تمامی موارد رو مستند  کنید برای اون موقع و میتونید همین مدارک و مستندات رو تحویل دادسرا در شعبه ای که شکایت کردید ارائه بدید

ارث مادری به فرزندی که از نوزادی به پدر داده شده (حتی شیر مادر رو نخورده) و در کل طول عمر ۴۰ ساله فرزند فقط ۵ بار مادر رو دیده تعلق میگیره؟

نحوه تعیین تکلیف اموال افرادی که وارث مقیم در خارج از کشور دارن چطوره؟

میزان ارث خواهر و برادر از همدیگر چقدره؟

ایشون فیش حقوقی رو به عنوان ضمانت گذاشتن، به وقتش بررسی میکنن و جلسه رسیدگی دادسرا و دادگاه برگزار م ...

ممنونم🙏🙏🙏🙏

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

چند وقت پیش یه آقایی سر حجاب بهم توهین کرد برم‌شکایت کنم پای خودممم گیره؟صداشم دارم

ببینید اگر شاهدی دارید دال بر توهین میتونید شکایت کنید و همچنین ایشون هم باید بی حجابی شما رو اثبات کنن و الا میشه به جرم افترا و توهین هم از ایشون شکایت کرد

۳. پیشنهاد میدید به عنوان مهریه چه حق و حقوقی رو بگیریم ؟ 

و اینکه چند سکه مهریه بزنیم ؟ ( من از پیری میترسم که شوهر فوت کنه و ارث کمی به زن برسه و سر پیری گیر بیوفتی یا مثلا شوهر فوت کنه بذون هیچ مهریه ای مجبور باشی با یه بچه بدون هیچ پشتوانه ای به زندگی ادامه بدی )