2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 41 پست
میخوام قرارداد ببندم خیلی میترسم مبلغ ۴۰ هزار دلار برای مهاجرت به آمریکا یه قرارداد ساده در ۳ صفحه ب ...

قبل از قرارداد با یک وکیل مهاجرتی مشورت کنید و اگر هم میخواین قرارداد ببنید با وکیل تشریف ببرید

ضمنا هیچ وقت وجهی به حساب کسی واریز نکنید که طرف حساب شما نیست

ببخشید شاید سوالم بی ربط باشه ولی شما الان نظرتون چیه که کسی بره حقوق بخونه چون میگه بازار وکالت اشب ...

وکالت فقط یه رشته از کارهایی هست که میتونه فارغ التحصیل حقوق انجام بده

همین که قانون بلد باشید خودش 20 هیچ جلویید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وکالت فقط یه رشته از کارهایی هست که میتونه فارغ التحصیل حقوق انجام بدههمین که قانون بلد باشید خودش 2 ...

آره هی میگن وکیل داریم که بلد نیستن قانون رو میگن قانون بلد باشین خیلی شمارو جلو میندازه ولی بازم هی میگن اشباع شده یکم نگران کننده اس 

دوست دارم قاضی بشم ولی انگار نمیشه 

بازم مرسی از راهنماییتون ❤️

۳. پیشنهاد میدید به عنوان مهریه چه حق و حقوقی رو بگیریم ؟ و اینکه چند سکه مهریه بزنیم ؟ ( من از پیری ...

اول اینکه هر حقی یا شرطی که میخواین رو داخل عقد نامه قید کنید

هر مهری که قرارگذاشتید عندالمطالبه کنید و براساس استطاعه نبندید

الان بنا به گرون شدن سکه و... دریافت مهریه خیلی سخت شده و مهریه های بالای 114 تا با توجه به قانون ثبت و قوه قضاییه هزینه بردار

اگر بتونه مهر رو به ذمه پدرشون کنید (ضمانت مهریه) درصورت عدم پرداخت مهر میتونید از اموال ایشون نقد کنید

آره هی میگن وکیل داریم که بلد نیستن قانون رو میگن قانون بلد باشین خیلی شمارو جلو میندازه ولی بازم هی ...

وقتی به چیزی علاقه داشته باشید و دنبال دانشش باشید خیلی فرق میکنه و میتونید به عنوان یک کارشناس حقوقی فعالیت داشته باشید

مهریم اندلاستتاعس نمیدونم درست نوشتم یا نه )بد طلاق چجوری بهم مهریورو میده پول مولم نداره هیچی ب نام ...

عند الاسطاعه - تا هر میزانی بودجه داشته باشه نقد میکنن و بقیش اقساطی - اگر بعد از درخواست مهریه حساب خای کرده باشه یا اموال بنام زده باشه همه چی برمیگرده در غیر این صورت راه خیلی سختی در پیش دارید و از طریق ثبت فقط میتونید مسدودی حساب بگیرید و توقیف اموال و ممنوعیت خروج از کشور

سلام ۱. برای گرفتن حق طلاق و حضانت فرزند و تحصیل و ... اگه صرفا داخل عقدنامه ذکر بشه کافیه ؟ اگر نه ...

اگ رعقد نکردید داخل عقدنامه محضر قید بشه و امضا بشه کفایت میکنه خودش شرط قابل اجراست اگر قید نکردید بابت حق طلاق باید همسرتون بیان و این رضایت رو محضری کنن بایت حضانت باید اثبات کنید همسر فاقد شرایط نگهداری از بچه هست و روان و جانش در خطره و برای تحصیل  و کار هم حق قانونی و عرفی شماست (فقط در مواردی کار اگ رشرایط مناسب و خوبی نداشته باشه بر اساس عرف رای برخلاف شما صادر میشه)

برای تصادف مهم پلاک هست اگر تصادفی رخ بده اول راننده درگیر هست و بیمه خسارات رو پرداخت میکنه و اگر راننده فرار کنه صاحب پلاک

شما وقتی میگید خیانت میکنه لابد دلیلی بر این دارید که میگیدصدا و ویس قابل استناد نیستپیام - قرار حضو ...

خب دلیل من همون چت 

اگه سک.س چت باشه چی؟

ولی میگین قابل استناد نیس 

عند الاسطاعه - تا هر میزانی بودجه داشته باشه نقد میکنن و بقیش اقساطی - اگر بعد از درخواست مهریه حساب ...

اها یعنی اگه هیچیم نداشته باشه اقساطی میکنن من فکر میکردم چون هیچی جز لباسای تنش نداره کلا مهریم پوچ میشه