2777
2789
عنوان

خونریزی بعد یک هفته انتقال جنین

100 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من سه شنبه هفته پیش انتقال جنین داشتم دوتا جنین باکیفیت برام انتقال دادن امروز لکه بینی دارم احتمال هست که لانه گزینی باشه ؟ رنگش صورتی رو به قرمز هست ممکنه به خاطر دو جنین خونریزی اتفاق افتاده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچه سریعتر برو موسسه ای که ای وی اف کردی یا به مشاورشون زنگ بزن داروهاتو کم و زیاد میکنن خیلی مهمه حتما برو آسپرین میخوری؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره گلم فکر نکنم جنین نگیره خونی بیاد استراحت و مراقبت کن

شما آی وی اف کردی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره

خونریزی خطرناکه آخه باید حتما بره دکتر شاید لازم باشه به دارویی رو قطع کنه

اره شیاف پروژسترونزنگ زدم بخش ivf گفت استراحت کن احتمالا لانه گزینیه

راهت دوره به مرکز؟کاش حضوری هم بری من خونریزی داشتم مث تو شیافمو افزایش دادن آسپرین که میخوردم هم گفتن نخور

زنگ زدم به اون بخش ivf شیاف پروژسترونمو هر ۸ ساعت گفت استفاده کنم

پس افزایش داد خوبه،خدا حفظ کنه نینیهاتو😍