2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 124 پست
دقیقا چی دیدین شاید شما اشتباه کرده باشین

دیدم یه مرده با یه مرده رابطه برقرار کرده

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چن وقت پیشا از سر کنجکاوی خیلی میدیدم هیچ تاثیریم روم نداشت خوب بود شوهرم میدید طلاقم میداد،؟ 

بعدم کسایی که میگن حریم خصوصیه نباید میدیدین و اینجور حرفا ......عزیزم زن و  شوهر شورت همو میببنن دیگه از اونجا خصوصی ترم داریم! اصلا مردیکه گوشیشو نمیده باید بهش شک کرد

فقط بخاطر یه شاااید؟. 🙄

این فقط نهایت بدبختیه

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

امیدوارم تاپیکتون شوخی باشه

غیرازاین زندگی خودتونو خراب می کنین. کدورت ها آدم سرد می کنه و رشته محبت بین زون شوهر ازبین میره 

البته زندگی خودتونه اما به درصد اونی که احتمال میدی، فکر کنی متوجه میشید که زود اقدام کردین

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
چقد بچه ای اسی. نمیگم حق نداری ناراحت شی ولی آدم بالغ اول سعی میکنه با آرامش مشکل رو حل کنه. ازش که ...

دومرد

چی بگم به خدا این چه کاریه آخه

به پدرت بگو حل کردیم باهم

اما با همسرت حرف بزن

پدرت با همسرت صحبت میکنه و نصیحت میکنه و یا حتی دوتا چکم بهش میزنه

بعد میگع دخترم شوهرت ادم شد برگرد سر خونه زندگیت

اما دقیقا از همینجا زندگیت جهنم میشه

چرا؟

چون بدون صحبت با شوهرت ، فورا پدرتو اوردی وسط زندگیت

همسرت باهات لج میفته

کارش بد بوده خیلیم بد بوده اما وقتی تو قرار نیست طلاق بگیری ، برای ادامه ی زندگیت بده

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

شاید کنجکاوی بوده ، خیلی چیزا رو نمیشه عمومی گفت ولی آبروی شوهرت آبروی تو هم هست ، ی کم صبر کن هر موقع بخوای میتونی بری خونه بابات بزار  ی کم آروم بشی بعد تصمیم بگیر

ابان عصبانی هستی ولی اگر همه چیو بگی دیگه هرگز نمیتونی برگردی این مساله چیزی نیست بخوای طلاق بگیری م ...

دارم گریه میکنم

اسی جان دیدن این مدل فیلم ها صرفا دلیل بر همجنس گرایی همسرتون نیست... 

ولی برخورد جدی داشته باش اینطور نباشه که فکر کنه کارش مشکلی نداشته و برای شما نیست نیست

به پدرتون چرا میخواید بگید؟ مشکلی و حل نمیکنه ها