2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تایپ برگه امتحانی و انواع تایپ ورد و پاور پوینت انجام می دم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و مناسب می گیرم کسی خواست در خدمتم

نمونه کار زیاد دارم خواستید بگید

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

پسرم کلاس اوله جشن یلداشون تو سالن ورزشی مدرسه همگانی خود مدرسه میگیره امروز معاونا رفته‌بودن سالنو تزیین کرده بودن من نماینده کلاسشونم براشون کاپ کیک سفارش دادم به تعداد و مداد نوکی هندوانه ای و قاب عکس یلدایی عکسا هم امروز از اتلیه گرفتم زدم توشون فوق العاده قشنگ شد فقط سر کاپ کیکا قرار شد فردا ساعت هفت خبر بدم اگه تعطیل شد نزنه بمونه شنبه اگه نشد هم که بزنه برامون در مدرسه تحپیل میدن روز جشن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
وا چرا

ما این دوروزه انقدر تو خونه درس دادم کلافه شدم حرف معلمو بهتر میخونن میگم زودتر تموم شه برن مدرسه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
پسرم کلاس اوله جشن یلداشون تو سالن ورزشی مدرسه همگانی خود مدرسه میگیره امروز معاونا رفته‌بودن سالنو ...

تزیین و عکسو مدرسه هفته پیش انجام داده 

من معلمم البته 

ب ما گفتن هماهنگ نکنید دیگه واسه کیک و اینا

تزیین و عکسو مدرسه هفته پیش انجام داده من معلمم البته ب ما گفتن هماهنگ نکنید دیگه واسه کیک و اینا

به کا گفتن عکاس فقط برای یه مراسم اونم جشن الفبا مدرسه خودش میاره خودتون اجازه ندارید بیارید 

مدرسه هیات امناییه 

منم قاب عکس و مداد نوکی خریدم اسم بچه هارو هم دادم با لیزر حک کردن به مادرا گفتم عکس فرستادن زدم روشون خیلی ناز شد 

به کا گفتن عکاس فقط برای یه مراسم اونم جشن الفبا مدرسه خودش میاره خودتون اجازه ندارید بیارید مدرسه ه ...

عکاس یلدارم مدرسه خودش اورده بود هزینه هم اولیا خودشون دادن 

خیلی ام عالی