2777
2789

پسرم الان ۵ماهشه. شیرم واقعا زیاده و سرریز میشه. سینه هام همیشه سنگین و پرن انگار نمیتونه خالیشون کنه. به محض این که مکیدن رو شروع میکنه ۵_۶ شاخه شیر میپاشه تو دهنش. فکر میکنم سر همین موضوع داره از سینه زده میشه. امتحانی ۳۰ سی‌سی شیر خودم رو ریختم تو شیشه تک سوراخه خیلی خوب خورد و هنوز انگار دلش میخواست. سینه رو گذاشتم دهنش شروع کرد به گریه و جیغ و داد و نخورد. میترسم به تغذیه‌ش آسیب برسه. چی کار کنم شیرم کمتر بیاد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین طوری بودم اشتباه کردم دوشیدم ریختم تو شیشه بچم عادت کرد ب شیشه دیگه سینمو قبول نکرد شد شیر ...

اره میدونم منم واسه همین نمیخوام بچه رو به شیشه عادت بدم. منم گاهی سر سینه رو میدوشم که جریانش ضعیف تر بشه. ممنونم.

گلم هزار ماشاالله لاحول والا قوه بهالله

انگشت شستتو بزار دوبند انگشت بالاتر از نوک سینه چهار انگشت تو بزار پایین سینه بچه میخواد بخوره انگشت شصتتو فشار بده اینجوری کنترل میشه بزار ببینم عکسش تو گوگل پیدا میکنم 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
باید کم بدی تا کم کم شیرت خشک بشهچند وقتشه؟

نمیخوام کلا شیرم خشک بشه. ۵ماهشه‌. خب باید هر موقع شیر میخواد بهش بدم ولی اخه خیلی هم بچه پراشتهایی نیست. آرزو به دلم مونده یه بار سینه‌مو خالی کنه.

همیشه سینتو اول بدوش ک کمتر بشه بعد شیرش بده

آره گاهی اوقات همین کارو میکنم. بعضی وقتا هم فرصتش نیست یا امکانش نیست. واسه همین دنبال یه راهی هستم که کلا تنظیم بشه.

اینکه بدوش کمتر بشه اصلا نکن شیر اولش آبه بعد غذا بچه هم آب نیاز داره هم غذا این عکس و ببین اینجوری 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb