2777
2789
عنوان

فردا بیست نفر مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست

نه عزیزم خیلی هم عالیه همون کارس که واسه پنح نفر میکنی واسه این تعداد بکن 

برای برنج هم اگه آبکش میکنی موقع حوش برنج یک تیکه یخ ویکم آبلیمو وچند تا قند بنداز عالی میشه ویه ذره از حالت معمولی زودتر بردار ودر آخر روغن مایع روبزار داغ بشه یکم آب داغ بریز روی برنج قبل دم  بزار دم 

نمیدونم واقعا چیکارکنم خواهرشوهر نامردمم نمیاد کمک

نباید از بقیه توقع داشته باشی عزیزم

منم هیچ وقت از کسی کمک نمیگیرم

سالاد و دسرتو شب قبل درست کن

غذا چی میخوایی بذاری؟

مرغ بذار داخل فر راحته

با یه مدل خورشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برای اینکه فردا استرس نداشته باشی یه سری چیزا رو امشب آماده کن

مثلا ژله و سالاد رو امشب درست کن

خورشت هم میتونی اندازه ی مواد رو بزاری تو یخچال و مثلا اگه سیب زمینی باید سرخ کنی امشب خورد کن بزار تو ظرف آب تو یخچال 

وااله ما مهنونی تعداد بالا یا مرغ درست می کنیم یا کباب‌. یه نوع. با سبزی و سالاد و ترشی و زیتون و ژل ...

آخه میگم چندتا مدل درست کنم ولی زیاد نه که راحت تر باشه

میترسم یه مدل تعداد زیادو خراب کنم مخصوصا برنجو

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

ببین ژله هاتو درست کن 

سوپ درست کن 

پیاز و سرخ کن برار فریزر 

من حتی سیب زمینی خلال میکنم میزارم آب و نمک بعد میزارم فریزر موقع بیرون آوردن میزارم تو آب ولرم اصلا دست نمیزنم چون نرم میشن و میشکنن آب کش میکنم سرخ میکنم 

برای مهمون زیاد و میگم 

حتما سوپ اگه درست میکنی از شب قبل درست کن خیلی کارات جلوتر میفته 

حتی مرغ ها رو هم مواد میزنم فریز میکنم خوش مزه میشه برای مهمون زیاد بازم میگم 

من عکس یه ژلمو میفرستم 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
نباید از بقیه توقع داشته باشی عزیزممنم هیچ وقت از کسی کمک نمیگیرمسالاد و دسرتو شب قبل درست کنغذا چی ...

آخه شرایطم یکم سخته چون باردارم بخاطر همین گفتم یکم کمکم کنه حالا خودشونم فردا هستن بازم گفت نمیتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور بیست نفر میان خونه زن حامله؟ اگه مهمون همسرت هستن بگو غذا از بیرون بگیره همون خونه تمیز کردن خی ...

دیگه انقد رفتیم خوردیم باید پس بدیم دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه شرایطم یکم سخته چون باردارم بخاطر همین گفتم یکم کمکم کنه حالا خودشونم فردا هستن بازم گفت نمیتونم

وای بارداری؟؟؟

فینگر فود سفارش بده اخه مگه تو میتونی ۲۰ نفر رو میهمان کنی؟؟؟؟

ببین ژله هاتو درست کن سوپ درست کن پیاز و سرخ کن برار فریزر من حتی سیب زمینی خلال میکنم میزارم آب و ن ...

عکسشو بفرس تزیینشم ببینم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای بارداری؟؟؟فینگر فود سفارش بده اخه مگه تو میتونی ۲۰ نفر رو میهمان کنی؟؟؟؟

همینو بگو والا

انقد مادرشوهرم غر زد که هی میرید میخورید دعوت نمیکنید منم اعصابم بهم ریخت گفتم دعوت کنم بیان تموم بشه بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40