2777
2789
عنوان

فردا بیست نفر مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست
عکسشو بفرس تزیینشم ببینم عزیزم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

آخی عزیزم مامان خانم 🥺.

چون بارداری خیلی به خودت فشار نیار. خیلیم به خاطر خانواده شوهر خودت رو خسته نکن پسر کوچولوت اذیت میشه.به مامانت بگو بیاد کمکت یا به شوهرت بگو غذارو از بیرون بگیره .به جاش دسر و ژله رو درست کن .به هرحال شوهرت و خانواده اش باید شرایط تو رو به عنوان زن حامله درک کنند و توقع اضافی ازت نداشته باشند به هرحال میخوای براشون نوه به دنیا بیاری دیگه.

همه یه جور میشن شیفته ام 😍انگاری گلشیفته ام 😜.مجردم ولی دلم میخواد درآینده مادر یه دختر کوچولو خوشکل باشم که اسمش ارغوان یا همراز باشه 😍.درخواست دوستی قبول نمیکنم .لطفاً درخواست دوستی ندید .ورود کاربر آقا به تاپیک هام ممنوع .با آقایون تبادل نظر نمیکنم .بی احترامی و توهین نکنید و به سلیقه دیگران احترام بذارید .ممنون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خیلی سادس 

ظرفاشم لوازم قنادی داره 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
آخی عزیزم مامان خانم 🥺.چون بارداری خیلی به خودت فشار نیار. خیلیم به خاطر خانواده شوهر خودت رو خسته ...

مامانم متاسفانه خیلی نزدیک نیس بهم

دیگه باید از بعدازظهر تقریبا شروع کنم به آماده کردن🤦‍♀️

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

آخی عزیزم مامان خانم 🥺.چون بارداری خیلی به خودت فشار نیار. خیلیم به خاطر خانواده شوهر خودت رو خسته ...

من مجردم و هنوز ازدواج نکردم ولی می‌دونم سلامتی مادر تو بارداری خیلی مهمه .به هرحال هرچی صلاح میدونید بانو .

همه یه جور میشن شیفته ام 😍انگاری گلشیفته ام 😜.مجردم ولی دلم میخواد درآینده مادر یه دختر کوچولو خوشکل باشم که اسمش ارغوان یا همراز باشه 😍.درخواست دوستی قبول نمیکنم .لطفاً درخواست دوستی ندید .ورود کاربر آقا به تاپیک هام ممنوع .با آقایون تبادل نظر نمیکنم .بی احترامی و توهین نکنید و به سلیقه دیگران احترام بذارید .ممنون.

مامانم متاسفانه خیلی نزدیک نیس بهمدیگه باید از بعدازظهر تقریبا شروع کنم به آماده کردن🤦‍♀️

چه بد .می‌دونم دست تنها بودن خیلی سخته به هرحال موفق باشی من مطمئنم شما کدبانوی عالی هستید .از پس اینم بر‌میاید.

چه بد .می‌دونم دست تنها بودن خیلی سخته به هرحال موفق باشی من مطمئنم شما کدبانوی عالی هستید .از پس ای ...

ممنون مهربون ❤️😘

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

منم یه تاپیک جدید راه انداختم خوشحال میشم بهش سربزنید .

منم یه تاپیک جدید راه انداختم خوشحال میشم بهش سربزنید .

به کمک احتیاج دارم توی تاپیکم 🥺.