2777
2789

من بارها همبن کارو‌کردم‌و‌نتیجه داده

من باردارنمیشدم دوسال تموم اقدام بودم و نمیشدم یه کاربر بهم گفت هروقت ازخدا چیزی خواستی اول در راهش یه چیزی صدقه بده حالا اون چیز میتونه موادغذایی،پول و دعا و ....باشه من همون روزی که اینو گفت هر روز اومدم تاپیک زدم و واسه کاربرا وخواسته هاشون قران میخوندم و درکمال تعجب همون ماه حتی قبل از موعودم بیبی چکم مثبت شد،،بعدشم هرمشکل یا گره ای توکارم بود همینکارو میکردم بخدا قسم زود جواب میداد ،حالا دوروز پیشم یه مشکل داشتم و تاپیک زدم و واسه کاربرا قران خوندم و فرداش همچی اوکی شد واسم ،گفتم با شمام درمیون بزارم ،راستی بعد دعاذکردن واسه بقیه اخرشم واسه خودم دعا میکردم ولی اول میگفتم مشکل بقیه رو حل کن 🙏🏻🤍

میشه برای منم دعا کنی 

پریا 

مشکلمون این هفته حل بشه و آرامش بگیرم 

رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم

پسری که دوستش دارم ازم خوشش بیاد و ازم خواستگاری کنه 🩷

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه برای منم دعا کنی پریا مشکلمون این هفته حل بشه و آرامش بگیرم رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول ش ...

برات توحید خوندم عزیزم انشالله که به خواسته هات برسی 🤲🏻

لطفا برای منم دعا کن اگر خواسته ای که دارم به صلاحمه نشونه ای بیاد واسم🙏🏻🥲

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

باشه گلم ولی باید خودتم به نیت دیگران دعا کنی

من همیشه اینجا برای بقیه دعا میکنم 🙂❤️

حمد و نادعلی میخونم صلوات میفرستم 

انشالله همه حاجت روا بشن و مشکلاتشون حل بشه

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

برات توحید خوندم عزیزم انشالله که به خواسته هات برسی 🤲🏻لطفا برای منم دعا کن اگر خواسته ای که دارم ...

مرسی مهربونم ❤️❤️

برات نادعلی خوندم ❤️

چشم قشنگم سر نمازم هم دعا میکنم برات ❤️

مرسی مهربونم ❤️❤️برات نادعلی خوندم ❤️چشم قشنگم سر نمازم هم دعا میکنم برات ❤️

خیلی لطف کردی عزیزم قربون قلب مهربونت 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱